Το πακέτο των μεταρρυθμίσεων αποτέλεσε ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στη χθεσινή συνάντηση Μέρκελ-Τσίπρα δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Όπως είπε η συζήτηση κινήθηκε γύρω από γενικά θέματα και δεν έγινε συγκεκριμένη συζήτηση για ιδιωτικοποιήσεις ή την ουσία των μεταρρυθμίσεων.
Παρουσιάστηκαν συγκλίσεις, σημείωσε ο κ. Σακελλαρίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και έκανε λόγο για καλή διάθεση ανάμεσα στους δύο ηγέτες προκειμένου να βρεθούν κοινοί τόποι πάνω στους οποίους θα πατήσει και η πρόταση της κυβέρνησης για μεταρρυθμίσεις, η οποία θα κατατεθεί στο Eurogroup.
O κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε συνολικά σημαντική τη συνάντηση λέγοντας ότι από τον πρωθυπουργό τέθηκαν μια σειρά ζητημάτων όπως παρουσιάστηκαν και στη συνέντευξη τύπου.

Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.