Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Για την ανάγκη να διασφαλιστεί το ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδας θα μιλήσει ο Αντώνης Σαμαράς στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπως ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ γνωστοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας από τις Βρυξέλλες.

«Παρότι δεν είναι στην ατζέντα, θα μιλήσω με τους συναδέλφους για την ανάγκη να διασφαλιστεί το ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδας», είπε, προσερχόμενος στη Σύνοδο, προσθέτοντας πως αυτή είναι η αποστολή του.

«Αυτή είναι η αποστολή μου και είμαι πλήρως αφοσιωμένος σε αυτήν», δήλωσε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος έφτασε στις Βρυξέλλες συνοδευόμενος από τον στενό συνεργάτη του, Χρύσανθο Λαζαρίδη.

Σημειώνεται ότι στο περιθώριο της Συνόδου του ΕΛΚ ο πρώην πρωθυπουργός θα έχει τετ α τετ με την Γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, τον Πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ και τον Ισπανό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι.