Ελλάδα

Σαρρηγεωργίου: Η ασφαλιστική αγορά είναι δίπλα στους πληγέντες από τον «Ιανό»

  • newsroom


Οφείλουμε όλοι, πολίτες και Πολιτεία, να είμαστε προετοιμασμένοι και σε εγρήγορση πρωτίστως για να μην χαθούν άλλες ζωές αλλά και να προστατεύσουμε τους κόπους μιας ζωής

Την πλήρη συμπαράσταση του ιδίου αλλά και ολόκληρης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος εκφράζει ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου σε μήνυμά του προς τους πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία. Παράλληλα καλεί το σύνολο των εταιρειών μελών της ΕΑΕΕ να ανταποκριθούν για ακόμη μία φορά με ταχύτητα, συνέπεια και ευαισθησία στην καταγραφή και αποζημίωση των απωλειών που υπέστησαν οι ασφαλισμένοι

Η δήλωση του κ. Σαρρηγεωργίου έχει ως εξής:

«Η ασφαλιστική αγορά είναι εδώ, δίπλα στους ασφαλισμένους που υπέστησαν ζημιές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έφερε σε πολλές περιοχές της χώρας τα τελευταία 24ωρα ο ‘Ιανός’».

Ως Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρeιών Ελλάδος εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους πληγέντες και καλούμε τις εταιρίες – μέλη μας να ανταποκριθούν για ακόμη μία φορά με ταχύτητα, συνέπεια και ευαισθησία στην καταγραφή και αποζημίωση των απωλειών που υπέστησαν οι ασφαλισμένοι συμπολίτες μας, εκπληρώνοντας το ρόλο τους.

Δυστυχώς οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής εμφανίζονται με συνεχή αύξηση της συχνότητας και της σφοδρότητας των ακραίων καιρικών φαινομένων που στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Οφείλουμε όλοι, πολίτες και Πολιτεία, να είμαστε προετοιμασμένοι και σε εγρήγορση πρωτίστως για να μην χαθούν άλλες ζωές αλλά και να προστατεύσουμε τους κόπους μιας ζωής».