Ο 16χρονος γιος ενός Έλληνα βουλευτή συνελήφθη στο Χαλάνδρι έπειτα από καταδίωξη από αστυνομικούς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο ανήλικος φέρεται να μη συμμορφώθηκε σε σήμα ελέγχου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη πριν ακινητοποιηθεί. Όταν οι Αρχές τον σταμάτησαν διαπίστωσαν ότι ο νεαρός δεν είχε δίπλωμα. Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία και διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.
Όταν οι Αρχές τον σταμάτησαν διαπίστωσαν ότι ο νεαρός δεν είχε δίπλωμα ενώ στο όχημα επέβαιναν ακόμη πέντε ανήλικοι με έναν εξ αυτών να φέρει πάνω του ένα κουζινομάχαιρο.
Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία και διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, ενώ συνελήφθη και η μητέρα του 16χρονου για παραμέληση ανηλίκου.
Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.