Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Τον προβληματισμό του με το νομοσχέδιο εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Σαμοΐλης, δηλώντας πως θα ψηφίσει “κατά” σε περίπτωση που η ψήφος του δεν δημιουργεί πρόβλημα δεδηλωμένης για την κυβέρνηση.

«Έχω προβλήματα με το νομοσχέδιο που κατεβαίνει. Είμαι αρνητικός. Θεωρώ ότι θα ψηφίσω “κατά” αλλά δεν θέλω να είμαι εγώ αυτός που ρίξω αυτή την κυβέρνηση», ανέφερε ο κ. Σαμοΐλης.

Χαρακτήρισε την σημερινή κυβέρνηση «πάρα πολύ καλή», η οποία όπως είπε «απέχει παρασάγγας από οποιαδήποτε κυβέρνηση πέρασε τα τελευταία χρόνια».

«Παρόλα αυτά έχω ενδοιασμούς. Είναι προσωπική δική μου θέση. Δεν νομίζω ότι θα είμαι (μόνο) εγώ η έκπληξη», είπε, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει θέμα δεδηλωμένης. Μετριέται το ατύχημα, είναι αριθμητική, πρόσθεση και αφαίρεση», εκτίμησε.

«Αν θα ψηφίσω “κατά” θα εξαρτηθεί από το πως θα εξελιχθεί η ψηφοφορία. Αν εξαρτίεται από την δική μου ψήφο δεν θα δημιουργήσω θέμα δεδηλωμένης», σημείωσε ο κ. Σαμοΐλης.

«Πάντα υπάρχουν εναλλακτικές, δημοκρατία έχουμε, η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα», τόνισε.