Στις 8 Οκτωβρίου θα δικαστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης για το τροχαίο που προκάλεσε στη Φιλοθέη και την εγκατάλειψη των αυτοκινήτων στα οποία προκάλεσε ζημιές.
Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αναβολή της δίκης του εμφανίστηκε αμετανόητος αλλά και ειρωνικός προς τους δημοσιογράφους υποστηρίζοντας αφενός «δεν εγκατέλειψα, δεν κρύφτηκα, δεν άφησα κανέναν» και αφετέρου… νουθετώντας «να ασχοληθείτε με τον ίδιο ζήλο να ασχοληθούν με τον πολιτισμό και το θέατρο».
Ωστόσο η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου ξεκαθάρισε ότι δεν έγινε κλήση στην Άμεση Δράση από τον ηθοποιό. «Είναι κάτι που αναζητήσαμε κατά τη διάρκεια της προανάκρισης και δεν βρέθηκε καμία κλήση στο 100», είπε στον ΣΚΑΙ τη Δευτέρα.
Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.