Επαρκείς, χαρακτήρισε τις επαφές της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, κληθείς να σχολιάσει την επικείμενη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ενώ έκανε λόγο για συχνή ανταλλαγή απόψεων.
«Μην ανησυχείτε. Υπάρχουν αρκετές επαφές με τον κ. Τσίπρα και συνολικά μεταξύ της γερμανικής και της ελληνικής κυβέρνησης και στο επίπεδο των υπουργών Οικονομικών. Κάθε συζήτηση είναι καλή», δήλωσε ο κ. Ζάιμπερτ και αρνήθηκε να σχολιάσει το «ταξιδιωτικό πρόγραμμα» του πρωθυπουργού.
Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Μάρτιν Γέγκερ εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Μάρτιν Γέγκερ υποστήριξε πως η Ελλάδα θα πρέπει να να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της για μεταρρυθμίσεις όπως συμφωνήθηκαν στην περυσινή συμφωνία του Ιουλίου.
«Είμαστε αυστηρά προσκολλημένοι στο πρόγραμμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γέγκερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και πρόσθεσε πως ισχύει ό,τι συμφωνήθηκε το περσινό καλοκαίρι.

Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.