Η θυγατρική της Intralot στην Κύπρο, Royal Highgate Public Company Limited, ανακοινώνει ότι εξασφάλισε άδεια αποδέκτη Κλάσης Α, που θα της επιτρέψει να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες για τη διεξαγωγή επίγειου αθλητικού στοιχήματος στη χώρα.

Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν την επιλογή αθλητικών διοργανώσεων, κατάρτιση αποδόσεων και διαχείριση κινδύνου. Η νέα άδεια έχει διετή ισχύ.   Σύμφωνα με το νέο περί Στοιχημάτων Νόμο, υπηρεσίες επίγειου αθλητικού στοιχήματος παρέχονται μόνο από εταιρείες που εξασφαλίζουν τη σχετική άδεια.

“Χάρη στα πρωτοποριακά συστήματα της INTRALOT και τη διεθνή τεχνογνωσία της στις υπηρεσίες στοιχήματος, η Royal Highgate έχει αναδειχθεί σε μία από τις ηγέτιδες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών στην Κύπρο, της οποίας τα παιχνίδια επιλέγει η πλειοψηφία των Κύπριων παικτών. Το γεγονός ότι είμαστε ένας από τους πρώτους διοργανωτές και διαχειριστές στοιχήματος που λαμβάνει τη νέα στοιχηματική άδεια αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο στις περιοχές, όπου δραστηριοποιούμαστε, ενώ ταυτόχρονα υπογραμμίζει την στρατηγική μας απόφαση να συνεχίσουμε την ήδη επιτυχημένη λειτουργία μας στη χώρα”, σχολίασε o κ. Βασίλης Γιακουμής, Γενικός Διευθυντής της Royal Highgate.