Δημόσια πρόταση στα 5,8 ευρώ ανά μετοχή, με στόχο την έξοδο της S&B από το χρηματιστήριο της Αθήνας, εξετάζει η οικογένεια Κυριακόπουλου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Yπενθυμίζεται ότι το ΧΑ έθεσε σήμερα τη μετοχή της εταιρείας σε  αναστολή διαπραγμάτευσης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της S&B, η εταιρεία ενημερώθηκε από τον κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλο ότι ο ίδιος και μέλη της οικογένειας Κυριακόπουλου βρίσκονται σε αποκλειστικές συζητήσεις με επενδυτή, με αντικείμενο το ενδεχόμενο υποβολής δημόσιας πρότασης για την απόκτηση των μετοχών της S&B αντί τιμήματος 5,80 ευρώ ανά μετοχή και με στόχο τη διαγραφή της εταιρείας από το χρηματιστήριο.

Η δημόσια πρόταση δεν θα αφορά τις μετοχές που κατέχουν τα μέλη της οικογένειας Κυριακόπουλου (61% των μετοχών εταιρείας). Εάν η δημόσια πρόταση επιτύχει, η οικογένεια θα παραμείνει ως μέτοχος πλειοψηφίας, σε συνεργασία με τον επενδυτή.

Επίσης, η ανακοίνωση αναφέρει ότι η Sibelco έχει έρθει σε συμφωνία με τον επενδυτή να αποδεχθεί υπό προϋποθέσεις τη δημόσια προσφορά, προσφέροντας το σύνολο των μετοχών του, δηλαδή περίπου το 20%.