Αναθεώρηση του χρονοδιαγράμματος για την τοποθέτηση και λειτουργία των παιχνιδομηχανών (VLTs) από τον ΟΠΑΠ προβλέπει το σχέδιο νόμου για την Κεφαλαιαγορά, που τίθεται σε διαβούλευση.
Όπως αναφέρεται στο νομοσχέδιο, “η άδεια ισχύει για περίοδο δέκα ετών, που αρχίζει το νωρίτερο, είτε α) δώδεκα μήνες μετά την έκδοση του Κανονισμού Διεξαγωγής και Ελέγχου Παιγνίων του άρθρου 29 ή της απόφασης της Ε.Ε.Ε.Π. της παραγράφου 5 του άρθρου 54, σε σχέση με τους όρους λειτουργίας των παιγνιομηχανημάτων, είτε β) από την έναρξη της εμπορικής λειτουργίας του πρώτου παιγνιομηχανήματος, μετά την έκδοση του ως άνω Κανονισμού ή της ως άνω απόφασης, όπως αυτή θα διαπιστωθεί από την ΕΕΕΠ με σχετική πράξη της.”
Επίσης, ο ΟΠΑΠ υποχρεούται να θέσει σε λειτουργία τις παιχνιδομηχανές (VLTs) εντός18 μηνών από την την έκδοση του Κανονισμού Διεξαγωγής και Ελέγχου Παιγνίων.
Προβλέπεται, περαιτέρω, η έκδοση μοναδικής ατομικής κάρτας για κάθε παίκτη για όσους συμμετέχουν σε τυχερά παίγνια που διεξάγονται με παιγνιομηχανήματα ή μέσω διαδικτύου.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.