Η Warply ανακοίνωσε την πρόσληψη του Kartik Ram, που θα συμμετάσχει στην εταιρεία ως διευθυντής πωλήσεων για τις ΗΠΑ και την Ασία, και τη συμμετοχή του Sixto Arias στo διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ως advisor.

Ο Kartik θα τεθεί επικεφαλής του business development της εταιρείας. Η προϋπηρεσία του Kartik σε εταιρείες mobile marketing, η μακρόχρονη ενασχόληση του στην ανάπτυξη νέων αγορών, καθώς και η εκτεταμένη εμπειρία του στο χώρο, θα βοηθήσουν τη Warply να συνεχίσει την ανοδική της πορεία ανάπτυξης και να εδραιώσει την ηγετική της θέση στον τομέα του mobile marketing.

Ο Kartik έχει 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του mobile marketing και της διαφήμισης. Έχει εργαστεί ως Γενικός Διευθυντής για την Ασία στην Adfonic, ενός από τα μεγαλύτερα mobile διαφημιστικά δίκτυα στον κόσμο. Έχει επίσης διατελέσει αντιπρόεδρος στην  One97, μίας πρωτοπόρου εταιρείας στον τομέα του mobile internet στην Ασία καθώς και διευθυντής πωλήσεων στη Velti. Είναι κάτοχος ΜΒΑ από το London School of Economics και σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο Stanford University.

Ο Sixto Arias θα συμμετάσχει στη Warply ως σύμβουλος στο διοικητικό συμβούλιο. Ο Sixto είναι ένας έμπειρος επιχειρηματίας, ιδρυτής της Mobext (που σήμερα ανήκει στη Havas media group), μίας εταιρείας που προσφέρει υπηρεσίες mobile marketing και έχει παρουσία σε 19 αγορές παγκοσμίως. Είναι άριστος γνώστης της mobile marketing βιομηχανίας.

Ο Sixto ίδρυσε την Mobile Marketing Association στην Ισπανία και διδάσκει σε πανεπιστήμια της Ισπανίας (Universidad Complutense de Madrid , Universidad CEU Cardenal Herrera , ESIC και IE Business School). Έχει σπουδάσει στα πανεπιστήμια Insead, Columbia, Berkley και University of Madrid.

Ο Sixto θα βοηθήσει στη διαμόρφωση της στρατηγικής της εταιρείας και στην εξάπλωσή της σε νέες αγορές κατά τη διάρκεια του 2013.

Οι νέες συνεργασίες συμπίπτουν με τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας της Warply, και με την υλοποίηση πλάνων διεθνούς εξάπλωσης.

«Η Warply παρουσιάζει πολλή μεγάλη ανάπτυξη και πολλοί πελάτες δείχνουν ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες της στην Ισπανία, την Ελλάδα, την Αμερική, τη Βραζιλία και το Ηνωμένο Βασίλειο», αναφέρει ο Γιάννης Δοξαράς, CEO στη Warply.
«Η συνεργασία με στελέχη με μεγάλη εμπειρία, ηγετικές ικανότητες και επιτυχίες στο ενεργητικό τους, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να περάσουμε στην επόμενη φάση ανάπτυξης και για να διευκολυνθεί η εξάπλωσή μας στις ΗΠΑ και στην Ασία».

H Warply είναι μια νεοσύστατη εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του mobile marketing, παρέχοντας μια πλατφόρμα mobile marketing as a service η οποία επιτρέπει σε εταιρείες και εκδότες να στέλνουν άμεσα προσωποποιημένες και διαδραστικές διαφημιστικές καμπάνιες στους πελάτες τους μέσα από push notifications σε smart phones.

Η Warply ανταποκρίνεται στην ανάγκη διαμόρφωσης άμεσων και αποτελεσματικών στρατηγικών επικοινωνίας στο κλάδο του mobile marketing. Βασίζεται στην ανάλυση της καταναλωτικής συμπεριφοράς και επιτρέπει τη δημιουργία αμοιβαίας επικοινωνίας  με τους πελάτες, τη στιγμή που είναι πιθανότερο να αλληλεπιδράσουν με το διαφημιστικό μήνυμα.