Του Δημήτρη Μαρκόπουλου
Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τη διασύνδεση των απαγωγέων με μέλη της εταιρείας του εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ο γνωστός επιχειρηματίας Μ. Καραμολέγκος ο οποίος σώος επέστρεψε στο σπίτι του μετά την ολονύκτια προχθεσινή περιπέτεια της απαγωγής του. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καραμολέγκος αναφέρει:
“Έζησα μια περιπέτεια, μια δύσκολη στιγμή, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους εργαζόμενους της εταιρείας , οι οποίοι πέρασαν στιγμές αγωνίας και βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό μου.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ελληνική Αστυνομία και τα στελέχη της για τη συστηματική δουλειά , την ανθρωπιά και τον επαγγελματισμό τους. Αυτή τη στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες και έχω εμπιστοσύνη ότι σύντομα θα διαλευκανθεί η υπόθεση.
Τέλος, θα ήθελα να διαψεύσω κατηγορηματικά , δημοσιεύματα που εμφανίζουν σύνδεση των δραστών με εργαζόμενους ή πρώην εργαζόμενους της εταιρείας. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν είχαν εργαστεί ποτέ και ουδεμία σχέση είχαν ή έχουν με την εταιρεία μας”.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.