Το Anazoe Spa στην Costa Navarino, βραβεύθηκε πρόσφατα σε έναν ακόμη καθιερωμένο διεθνή θεσμό, τα SPA Traveller Awards 2013. Το spa αναδείχθηκε πρώτο στις κατηγορίες: Best Spa Hotel/ Resort: Greece και Best European Spa for Incentive Breaks.

Η νέα σημαντική διάκριση για το Anazoe Spa,  ενισχύει περαιτέρω τη θέση του ανάμεσα στα καλύτερα spa της Ευρώπης.

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Anazoe Spa είναι η αναβίωση των αρχαίων τοπικών πρακτικών. Πρόκειται για τις signature ελαιοθεραπείες (oleotherapy®) που στηρίχθηκαν σε συνταγές και περιγραφές που βρέθηκαν χαραγμένες στο Παλάτι του Νέστορα και χρονολογούνται από την εποχή του Ομήρου.

Τα Spa Traveller Awards θεωρούνται σημείο αναφοράς στον κλάδο, και αναδεικνύουν τους καλύτερους προορισμούς spa και ευεξίας διεθνώς, μέσα από ψηφοφορία αναγνωστών του περιοδικού “SPA Traveller” ανά τον κόσμο.

Η Διευθύντρια του Anazoe Spa, κα. Δώρα Κορομηλά, ανέφερε σχετικά με τα βραβεία: «Η ονομασία του Anazoe Spa προήλθε από τη λέξη ‘αναζωογόνηση’ και συμβολίζει την ολιστική προσέγγιση για την αρμονική λειτουργία σώματος και πνεύματος, ακόλουθη της αρχής ‘νους υγιής εν σώματι υγιεί’. Στο spa προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη εμπειρία αναζωογόνησης που ηρεμεί το πνεύμα και αναδομεί το σώμα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που το Anazoe Spa συνεχίζει να διακρίνεται σε διεθνές επίπεδο και θεωρείται πλέων ένα από τα καλύτερα spa».