Στην λήψη μέτρων ανακούφισης των πληγέντων από τον σεισμό στην Κεφαλονιά προχωρά η Εθνική Ασφαλιστική. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της η Εθνική Ασφαλιστική, θα δώσει απόλυτη προτεραιότητα στην καταβολή αποζημιώσεων που αφορούν σε ζημιές στις πληγείσες περιοχές της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.
Τα ασφάλιστρα των εν ισχύ συμβολαίων, όλων των κλάδων, που αφορούν μόνιμους κατοίκους Κεφαλονιάς και Ιθάκης ή κατοικίες και επιχειρήσεις με έδρα τις εν λόγω περιοχές και τα οποία πρέπει να καταβληθούν από 26/01/2014 έως 31/03/2014 μπορούν να εξοφληθούν έως 30/05/2014 χωρίς καμία επιβάρυνση ή οποιαδήποτε κύρωση και ασφαλώς με απόλυτη ισχύ των συμβολαίων για το διάστημα αυτό.
-Επιπλέον, θα προβεί σε δημιουργία ειδικής γραμμής επικοινωνίας 210-9099500 για την εξυπηρέτηση των ανωτέρω περιπτώσεων 24 ώρες το 24ωρο.
Οι ενδιαφερόμενοι για τη χρήση των μέτρων στήριξης μπορούν να απευθυνθούν άμεσα στην παραπάνω γραμμή επικοινωνίας που θα παρέχει συμπληρωματικές πληροφορίες και θα υποδέχεται τα αιτήματα των πληγέντων.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.