Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Η μετοχή τους τελευταίους μήνες έδωσε σημαντικές αποδόσεις, αλλά αυτά εξανεμίστηκαν πρόσφατα με την απόδοση από 1/1 μόλις να ξεπερνά το 3%. Αυτό δεν μένει απαρατήρητο για τους επενδυτές του 25αρη.

Ήλθαν, όμως, τα πακέτα της προηγούμενης εβδομάδας που δείχνουν ότι, το ενδιαφέρον κάποιων διατηρείται θερμό. Χρηματοοικονομικά η εταιρεία τα καταφέρνει – όπως έδειξε η ιστορία του ομολόγου – ενώ πρόκειται για μια εταιρεία η οποία ανήκει σε γερμανικά «χέρια» με ό,τι σημαίνει αυτό.

Πάντως, οι περισσότεροι γνωρίζουν πως ο ΟΤΕ δύσκολα δέχεται ανταγωνισμό. Όποιοι το επιχείρησαν «μάτωσαν». Μάλιστα, η πολιτική του ΟΤΕ είναι αυτή που θα ρυθμίσει τις επόμενες εξελίξεις στις τηλεπικοινωνίες. Οι όποιες συγχωνεύσεις θα γίνουν γιατί ένας δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον ΟΤΕ.