Το 2017 θα είναι η χειρότερη χρονιά των τελευταίων 50 ετών για την εσωτερική αγορά τσιμέντου, εκτίμησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΓΕΤ Ηρακλής Γιώργος Μίχος, στο πλαίσιο χθεσινής εκδήλωσης της εταιρείας για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Καλός οδηγός».
Ο κ. Μίχος εμφανίστηκε προβληματισμένος για την απουσία νέων μεγάλων έργων, τα οποία θα συντηρούν τη ζήτηση για το τσιμέντο και τις συναφείς πρώτες ύλες, υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία, εξαιτίας του γενικότερου εγχώριου περιβάλλοντος, στρέφεται προς το εξωτερικό. Σύμφωνα με τον ίδιο, ήδη, πάνω από το 60% του κύκλου εργασιών της ΑΓΕΤ Ηρακλής πραγματοποιείται στο εξωτερικό.
Σε ότι αφορά στον στόχο του νέου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Καλός Οδηγός» που υλοποιεί ο όμιλος εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, είναι να υπενθυμίσει στους οδηγούς τους κανόνες ορθής οδικής συμπεριφοράς και να τους εμπνεύσει να σέβονται τα οδικά πρότυπα συμπεριφοράς καθιστώντας τους και προσωπικά υπεύθυνους για την ασφάλειά τους.
Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε ειδικά για επαγγελματίες οδηγούς οχημάτων μεταφοράς φορτίου και λεωφορείων λαμβάνοντας υπόψη τη φύση της δουλειάς τους και το περιβάλλον εργασίας τους.
Αποτελείται από αυτοτελή τηλεοπτικά επεισόδια και διαδραστικές ερωτήσεις, τα οποία προβάλλονται αποκλειστικά για τους επαγγελματίες οδηγούς του ομίλου από την ψηφιακή πλατφόρμα www.kalosodigos.gr.

Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.