Επιχειρήσεις

Αναδίπλωση Βακάκη με υιοθέτηση… προς το παρόν του click inside

  • Στέλιος Μορφίδης


Σε Κόρινθο και Ηράκλειο Κρήτης οι καταναλωτές θα κλείνουν ραντεβού προκειμένου να επισκεφθούν τα καταστήματα

Οι απώλειες 34% τον περασμένο μήνα αλλά κυρίως η απώλεια της αποκριάτικης περιόδου που συνήθως αντιστοιχεί στο 10% του ετήσιου τζίρου του ομίλου, οδήγησαν σε αναδίπλωση τον Mr Jumbo, Απόστολο Βακάκη ανακοινώνοντας την εφαρμογή της μεθόδου του click inside στις περιοχές όπου επιτρέπεται με βάση τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα. Κάτι βέβαια που μένει να φανεί εάν θα έχει διάρκεια μιας και αντίστοιχη απόφαση του κ. Βακάκη στο παρελθόν είχε αναιρεθεί εντός 24 ωρών!

Σε κάθε περίπτωση με βάση την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της αλυσίδας, σε Κόρινθο και Ηράκλειο Κρήτης οι καταναλωτές πλέον θα κλείνουν ραντεβού προκειμένου να επισκεφθούν τα καταστήματα Jumbo για αγορές ειδών ένδυσης – υπόδησης, χαρτικών και βιβλίων. Για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα θα χρησιμοποιείται η μέθοδος του click away. Τα ραντεβού θα κλείνονται είτε τηλεφωνικώς (2810315806-318922 για το Ηράκλειο, 2741074630-1 για την Κόρινθο) είτε μέσω της ιστοσελίδας της Jumbo.

Σημειωτέον ότι τα καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χαλκίδα και Τρίπολη παραμένουν κλειστά. Σημειώνεται ότι σήμερα τα 31 από τα 52 καταστήματα της Jumbo στην Ελλάδα παραμένουν κλειστά.

Διαβάστε ακόμη:

Τέσσερις στη «μάχη» για το project Frontier της ΕΤΕ

Και μέσω κρουαζιέρας οι ΗΠΑ ενισχύουν τη θέση τους στην Αν. Μεσόγειο – Ο ρόλος της Royal Caribbean

Η Εθνική Τράπεζα «οδηγεί» τη Χαλυβουργική σε ειδική διαχείριση