Τα τελευταία χρόνια η κρίση που έχει χτυπήσει την Ελλάδα έχει προκαλέσει σοβαρές ζημιές στις ελληνικές επιχειρήσεις, ωστόσο, έχει δημιουργήσει και πολλές ευκαιρίες.
Η εταιρεία καλλυντικών Fresh Line είναι από εκείνες της εταιρείες που κατάφεραν να αντέξουν μέσα στην κρίση.
Παράγει περισσότερα από 1 εκατ. προϊόντα τα οποία είναι 100% φυτικά και τα πουλάει σε όλο τον κόσμο.
Το 75% των πακέτων που συσκευάζει η εταιρεία ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, σε Ταϊβάν, Χονγκ Κόνγκ, Κίνα, Μόσχα, Λονδίνο, Βερολίνο, και διανέμονται σε 250 καταστήματα.
Η CEO της εταιρείας Ναταλία Βαγιόνη μιλώντας στο Bloomberg παραδέχεται πως από τη στιγμή που έχει ξεσπάσει η κρίση έχουν αλλάξει τα πάντα και η η ζωή των ανθρώπων έχει επιδεινωθεί.
«Η πολιτική αβεβαιότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα και ο φόβος ενός Grexit επηρεάζουν σημαντικά τους ανθρώπους που εργάζονται στην εταιρεία μας» αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Βαγιόνη.
Ωστόσο, διευκρινίζει ότι «όταν δουλεύεις σκληρά, και είναι σαφής ο στόχος μπορείς να πετύχεις ακόμα και μέσα στην κρίση».

Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.