Πρόστιμα, συνολικού ύψους 59.000 ευρώ, επιβλήθηκαν σε επιχειρήσεις τον Φεβρουάριο, από τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ).

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης, τα επιβληθέντα πρόστιμα αφορούν στην εφαρμογή των κανόνων ρύθμισης της αγοράς προϊόντων, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4177/2013 και της κατ’ εξουσιοδότηση αυτού Υπουργικής Απόφασης 91354/30.08.2017 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ)».

Συνολικά επιβλήθηκαν πρόστιμα σε 50 επιχειρήσεις (περίπτερα, πρατήρια υγρών καυσίμων, ταβέρνες, σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία κά) και το ύψος των προστίμων κυμαίνεται από 500 έως 3.000 ευρώ, ενώ το συνολικό ύψος τους διαμορφώνεται στα 59.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη 

Μυτιληναίος: Σωστή επιλογή η ένταξη της Metlen στο LSE – EBITDA άνω των €2 δισ. μέχρι το 2028

ΑΒΑΞ: Στην τελική ευθεία το α’ τμήμα της Πατρών – Πύργου

Τα ακριβότερα χειρόγραφα που έχουν πουληθεί ποτέ

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα