Eπίσημη πρώτη σήμερα για το 5άστερο νέο Ikos Olivia, μία επένδυση που ανήλθε τελικά στα 60 εκατ. ευρώ και απασχολεί 350 εργαζομένους.
Πρόκειται για το νέο εγχείρημα του ομίλου ΣΑΝΗ και του αμερικανικού fund της Oaktree, που ανοίγει σήμερα στη Χαλκιδική στο πρώην ξενοδοχείο Gerakina Beach, το οποίο αγόρασαν πέρυσι οι δύο όμιλοι από την Εθνική Τράπεζα. Oι πρώτες πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο για εντυπωσιακά ποσοστά πληρότητας, που θα ξεπεράσουν το 90% για όλη τη σεζόν.
Κάτω από την ”ομπρέλα” του brand Ιkos λειτουργεί και το ανακαινισμένο Ikos Oceania στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής.
Στόχος των δύο ομίλων είναι η λειτουργία, κάτω από τα Ikos Resorts, επτά έως 10 ξενοδοχείων εντός της επόμενης πενταετίας.




Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.