Επιχειρήσεις

Eλληνικό: Τέλος Απριλίου μπαίνουν μπουλντόζες

  • newsroom


Το δήλωσε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων ότι οι μπουλντόζες θα μπουν «τη Δευτέρα του Θωμά»

Μπορεί να περιμέναμε χρόνια αλλά οι μπουλντόζες στο Ελληνικό- έστω και για τις προκαταρκτικές εργασίες- μέλλεται να μπούν εν μέσω …καραντίνας!

Το δήλωσε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων ότι οι μπουλντόζες θα μπούν «τη Δευτέρα του Θωμά», όπερ μεταφράζεται στο τέλος Απριλίου. Χθες το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων ομόφωνα γνωμοδότησε υπέρ στο αίτημα της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. για την εφαρμογή του άρθρου 67 του ν. 4663/2020 (ΦΕΚ Α 30) -το οποίο ουσιαστικά αφορά τις προκαταρκτικές εργασίες για την κατεδάφιση των πρώτων κτισμάτων- εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού/ Αγίου Κοσμά, σύμφωνα με την υποβληθείσα τεχνική έκθεση και τα συνοδεύοντα αυτή σχέδια.

«Οι έκτακτες συνθήκες, στις οποίες ζούμε, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη καλών ειδήσεων για την οικονομία της χώρας μας», αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ και αυτό πράγματι είναι αλήθεια.  «Ξεκινούν οι εργασίες στο Ελληνικό – Δόθηκε σήμερα η τελευταία απαραίτητη θετική γνωμοδότηση από το Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων», αναφέρει και η ανάρτηση του Αδωνι στα social media. Οι εκκρεμότητες πάντως δεν έχουν λυθεί με πολύ βασική την προσφυγή της Hard Rock για τον αποκλεισμό της στη διαδικασία της άδειας παραχώρησης του καζίνο.