search icon

Επιχειρήσεις

Emirates: Καλοκαιρινή Απόδραση στο Ντουμπάι για αξέχαστες εμπειρίες σε προσιτές τιμές (pics)

Οι επιβάτες που προγραμματίζουν την καλοκαιρινή τους απόδραση στο Ντουμπάι μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές σε ένα μεγάλο εύρος ξενοδοχείων

Ταξιδέψτε με την Emirates προς ή μέσω Ντουμπάι αυτό το καλοκαίρι και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές για διαμονή σε ξενοδοχεία.

Από την εξερεύνηση των πολιτιστικών μνημείων της πόλης και τις προσφορές σε φαγητό και ποτό, μέχρι την απόλαυση σε υδάτινα πάρκα, το Ντουμπάι διαθέτει ένα μεγάλο εύρος εμπειριών για κάθε επισκέπτη. Γιατί το καλοκαίρι στο Ντουμπάι τα έχει όλα!

Μπορείτε τώρα να απολαύσετε την απόδραση των ονείρων σας στο Ντουμπάι με λιγότερα χρήματα, χάρη στις συναρπαστικές νέες προσφορές σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας και Τουρισμού του Ντουμπάι, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών προσφορών «kids go free» και «couples deals» σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης, κάνοντας τις καλοκαιρινές σας διακοπές προσιτές και συναρπαστικές.

Εκεί που αρχίζει η Οικογενειακή Περιπέτεια

Συνδυάζοντας συναρπαστικά αξιοθέατα, ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης και οικογενειακές ανέσεις, το Ντουμπάι αποτελεί τον απόλυτο προορισμό απόδρασης για οικογένειες. Από συναρπαστικά θεματικά πάρκα μέχρι ιδανικές παραλίες και πολιτιστικές εμπειρίες, το Ντουμπάι προσφέρει ευχαρίστηση σε κάθε μέλος της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

Το Ντουμπάι για έναν Solo Τraveller

Ως solo traveller, το Ντουμπάι θα σας γοητεύσει, αφού συνδυάζει την κουλτούρα, την εκπληκτική αρχιτεκτονική, καθώς και ατελείωτες ευκαιρίες για περιπέτεια. Από την εξερεύνηση πολυσύχναστων παζαριών μέχρι τα θαυμαστά εμβληματικά αξιοθέατα, το Ντουμπάι προσφέρει χιλιάδες εμπειρίες προσαρμοσμένες σε όσους ταξιδεύουν μόνοι αυτό το καλοκαίρι.

Ρομαντικές Αποδράσεις

Με τα μαγευτικά τοπία και το εκλεκτό φαγητό, το Ντουμπάι είναι ο ιδανικός προορισμός για ζευγάρια που αναζητούν μια ρομαντική απόδραση αυτό το καλοκαίρι. Από σκηνικά εκπληκτικής θέας μέχρι καταφύγια πολυτελούς χαλάρωσης, το Ντουμπάι προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για εσάς και τον σύντροφό σας.

Το Ντουμπάι για όσους το επισκέπτονται πρώτη φορά

Για τον επισκέπτη που έρχεται πρώτη φορά, το Ντουμπάι το καλοκαίρι είναι μια παιδική χαρά ανακάλυψης, χάρη στον απαράμιλλο συνδυασμό πολιτισμού, περιπέτειας και ζωντανής ατμόσφαιρας. Από εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής παγκόσμιας κλάσης, μέχρι τα αξιοθέατα της πόλης, η πρώτη σας φορά στο Ντουμπάι θα σας μείνει αξέχαστη.

At the Top: Το Burj Khalifa αποτελεί το κατεξοχήν κτίριο – ορόσημο του Ντουμπάι, ένα must-see για όλους τους επισκέπτες που έρχονται για πρώτη φορά στην πόλη. Με το εκπληκτικό ύψος των 1,821 ποδιών, το εμβληματικό Burj Khalifa At the Top προσφέρει στους επισκέπτες του απαράμιλλη θέα στο Ντουμπάι, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε την πόλη σε όλη την καλοκαιρινή της δόξα.
Dubai Mall: Αφεθείτε στο shopping therapy αυτό το καλοκαίρι στην καρδιά του κέντρου του Ντουμπάι, τον μεγαλύτερο προορισμό στον κόσμο για ψώνια, ψυχαγωγία και αναψυχή. Με περισσότερα από 1.200 καταστήματα λιανικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων δύο βασικών πολυκαταστημάτων – Galeries Lafayette και Bloomingdale’s – το Dubai Mall προσφέρει μια εμπειρία αγορών όπως καμία άλλη, συνδυάζοντας άψογα το σύγχρονο στυλ με την απόλυτη πολυτέλεια. Στα αξιοθέατα συμπεριλαμβάνονται το Dubai Aquarium & Underwater Zoo, το παγοδρόμιο του Ντουμπάι, τους καταρράκτες του Dubai Mall και το σιντριβάνι του Ντουμπάι.
Tapasake – Στην κορυφή του The Link, το Takasaki είναι ένα από τα πιο πολυτελή pool club και εστιατόρια του Ντουμπάι, καθιστώντας το την ιδανική τοποθεσία για τους επισκέπτες που έρχονται πρώτη φορά για να δοκιμάσουν την πολυτέλεια του Ντουμπάι. Το εστιατόριο αποτελεί έναν συναρπαστικό συνδυασμό ιαπωνικής περουβιανής (Nikkei) κουζίνας και επαινείται ευρέως από τους κριτικούς για τα καινοτόμα προφίλ γεύσης του. Διαθέτει επίσης τη μεγαλύτερη πισίνα υπερχείλισης των ΗΑΕ και υπέροχη θέα στο κέντρο του Ντουμπάι, παρέχοντας στους επισκέπτες την πλήρη εμπειρία του Ντουμπάι.

Για τους λάτρεις του πολιτισμού

Το καλοκαίρι στο Ντουμπάι αποκαλύπτει έναν θησαυρό πολιτιστικών εμπειριών, προσφέροντας έναν σαγηνευτικό συνδυασμό παράδοσης και καινοτομίας. Με μια πληθώρα εσωτερικών πολιτιστικών αξιοθέατων που περιμένουν να τα ανακαλύψετε, το Ντουμπάι είναι μια γιορτή αισθήσεων για όλο το χρόνο.

Εξερευνήστε περισσότερο το Ντουμπάι με την Emirates

Με την Emirates υπάρχει κάτι για κάθε επιβάτη που επισκέπτεται το Ντουμπάι, ιδιαίτερα για όσους αναζητούν μια καλοκαιρινή απόδραση.

Exit mobile version