Αυξημένα μεγέθη αναμένει η Alpha Finance για τη Folli Follie που ανακοινώνει σήμερα αποτελέσματα α’ τριμήνου, μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης, και δίνει τιμή στόχο στα 34 ευρώ.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της AF, τα έσοδα του ομίλου αναμένεται να αυξηθούν κατά 13% στα 257,5 εκατ. ευρώ, τα καθαρά κέρδη κατά 4,3% στα 40 εκατ. ευρώ και τα ΕBITDA κατά 10% στα 64,5 εκατ. ευρώ.
Τα θετικά αποτελέσματα που αναμένονται οφείλονται στην ισχυρή ανάπτυξη του τομέα κοσμημάτων χάρη στα νέα καταστήματα που άνοιξε η εταιρεία. Μάλιστα, με βάση τα στοιχεία για τις άλλες επιχειρήσεις λιανεμπορίου στην Ελλάδα το α’ τρίμηνο τα αποτελεσματα αναμένεται να είναι θετικά και για τα ελληνικά τμήματα της Folli Follie.
“Με δεδομένο ότι η ανάπτυξη θα παραμείνει η υψηλή στην Ασία και η αγορά συναλλάγματος θα συνεχίσει να είναι υποστηρικτική, υπάρχει σημαντικό περιθωριο ανόδου για τη μετοχή. Επιπλέον, εάν η Ελλάδα έλθει σε συμφωνία με τους δανειστές της σύντομα, το ρίσκο θα μειωθεί σημαντικά, επιτρέποντας στις τοπικές δραστηριότητες της Folli Follie να σημειώσουν σημαντική ανάπτυξη” εκτιμά η AF.
Όσον αφορά το τμήμα κοσμημάτων, η Alpha Finance αναμένει αύξηση των πωλήσεων κατά 19,5% στα 90,4 εκατ. ευρω, EBITDA 56,2 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 14,5%.

Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.