search icon

Επιχειρήσεις

Fourlis: Συμφωνία για την πώληση της Intersport στην Τουρκία – Enterprise Value €3 εκατ.

Με την υπογραφή της συμφωνίας ο Όμιλος Fourlis επικεντρώνεται για τη δραστηριότητα Λιανικής Αθλητικών ειδών στις χώρες Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Κύπρο

Με ελάχιστη τιμή στα 21,035 εκατ. ευρώ βγαίνει σε πλειστηριασμό συγκρότημα γραφείων 14.000 τ.μ. επί της οδού Σωρού και λεωφόρου Αμαρουσίου - Χαλανδρίου, που είναι μισθωμένα στον όμιλο Fourlis και την Bayer

Τη συμφωνία πώλησης της Intersport στην Τουρκία γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Όμιλος Fourlis.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Η συμφωνία προβλέπει την πώληση του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής εταιρείας Intersport Atletik Mağazacılık ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, δικαιοπάροχο του σήματος “Intersport” και “The Athlete’s Foot” στην Τουρκία, η οποία λειτουργεί δίκτυο 12 καταστημάτων.

Αγοράστρια είναι ο Όμιλος Eren Perakende ve Tekstil Anonim Şirketi. Η συναλλαγή βασίζεται σε Enterprise Value (EV) € 3.0 εκατ. περίπου.

Με την υπογραφή της συμφωνίας ο Όμιλος Fourlis επικεντρώνεται για τη δραστηριότητα Λιανικής Αθλητικών ειδών στις χώρες Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Κύπρο, έχοντας σήμερα ένα δίκτυο 106 καταστημάτων “Intersport” και e-commerce σε όλες τις χώρες.

Διαβάστε ακόμη

Fed: Τα «περιστέρια» επιστρέφουν – Ήρθε το τέλος της αύξησης στα επιτόκια; (πίνακας)

Ιστορική ημέρα για το Χρηματιστήριο Αθηνών – Το πρώτο κλείσιμο στις 1.000 μονάδες από το 2014

CaptainBook: Η startup από τη Νάξο που εξασφάλισε χρηματοδότηση €250.000 από τη Seedblink (pic)

 

Exit mobile version