Για ακόμη μια χρονιά η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, συμμετείχε δυναμικά στο θεσμό των Business Days που υλοποιούνται ετησίως στο πλαίσιο του θεσμού «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» και αφορούν σε εκπαιδευτικές επισκέψεις φοιτητών και αποφοίτων ανώτατων σχολών σε επιχειρήσεις.

Στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας που λάνσαρε το προηγούμενο διάστημα η ΙΚΕΑ παρουσίασε με έναν πιο δημιουργικό τρόπο τη ταυτότητά της και τη νέα της εταιρική τοποθέτηση «Ζούμε μαζί. Δημιουργούμε μαζί.». Ταυτόχρονα, έγινε λόγος για το brand IKEA και πως η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα του επιχειρείν, μέσα από την μοναδική κουλτούρα που πρεσβεύουν τα διαφορετικά τμήματά της.

Φέτος, επισκέφθηκαν την ΙΚΕΑ συνολικά 50 φοιτητές από διάφορα τμήματα και σχολές, όπου είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από στελέχη της ΙΚΕΑ και να συζητήσουν πάνω σε διάφορα θέματα λειτουργίας της εταιρείας. Αφού χωρίστηκαν σε 5 ομάδες, οι φοιτητές ενημερώθηκαν ολιστικά για τον τρόπο λειτουργίας και τις αξίες που πρεσβεύει το brand, τις απαιτήσεις του κάθε τμήματος αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διεκπεραιώνεται η εργασιακή καθημερινότητά τους. Την κάθε μία ομάδα πλαισίωνε ένας Αmbassador, ο οποίος προέρχονταν από διάφορα τμήματα της ΙΚΕΑ όπως Sales, Interior Design, Customer Relations, Communications και Logistics.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, υπήρξαν διαδραστικά stand-up comedies, αναδείχθηκε η ομάδα που συνεργάστηκε πιο αρμονικά συναρμολογώντας μία βιβλιοθήκη, και τέλος πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο κατάστημα, όπου παρουσιάστηκε ο τρόπος με τον οποίο δημιουργείται η έκθεση των καταστημάτων ΙΚΕΑ. Οι συμμετέχοντας αποχώρησαν με δώρα ΙΚΕΑ.