Η Odyssey ανακοινώνει την πιστοποίησή της με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015. H πιστοποίηση αυτή είναι η πλέον αναγνωρισμένη όσο αφορά τη διαχείριση ποιότητας και συνεχούς βελτίωσης. Υποδηλώνει ότι η διαδικασία παροχής υπηρεσιών και λύσεων, σε όλο τους το φάσμα, γίνεται με τρόπο που να διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον, όπως η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, η Odyssey διασφαλίζει ότι παραμένει σταθερή της αξία η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και λύσεων.

«Η πιστοποίηση της Odyssey με το πρότυπο ISO 9001:2015 είναι μια ακόμη απόδειξη της αδιάκοπης δέσμευσής μας, όχι μόνο για την κάλυψη των αναγκών, αλλά και για την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών μας. Η πιστοποίηση αυτή αποδεικνύει ότι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας,  βρίσκεται πάντα στον πυρήνα της επιχειρηματικής μας προσέγγισης».

Δημήτρης Μουζακίτης, Διευθυντής Διακυβέρνησης, Συμμόρφωσης & Διαχείρισης Κινδύνων, Odyssey:

«Αξίζει να σημειωθεί ότι η Odyssey  είναι επίσης πιστοποιημένη με το πρότυπο ISO 27001:2013  Information Security Management και έχει επίσης πιστοποιηθεί από το Payment Card Industry Security Standards Council (PCI SSC) ως Qualified Security Assessor (QSA).»

Σχετικά με την Odyssey

Από την ίδρυσή της το 2002, και για σχεδόν δυο δεκαετίες, η Odyssey παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις Ασφάλειας Πληροφοριών και Διαχείρισης Κινδύνου, σε οργανισμούς ανεξαρτήτως μεγέθους, πολυπλοκότητας και τομέα δραστηριότητας. Με πάνω από 140 άτομα προσωπικό καθώς και ένα άρτια στελεχωμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, τοποθετεί και αναδεικνύει το νησί μας στον παγκόσμιο χάρτη της παροχής εξιδεικευμένων υπηρεσιών στον τομέα της.

Με έδρα τη Λευκωσία και με γραφεία σε Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες και Σαουδική Αραβία, ανάπτυξε πελατολόγιο που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, διεθνούς κύρους οργανισμούς του τραπεζικού, ασφαλιστικού, ιατροφαρμακευτικού και ναυτιλιακού τομέα από την Ευρώπη μέχρι τη Μέση Ανατολή, από την Αμερική μέχρι και την Ιαπωνία.

Η Odyssey έχει βραβευτεί με το Παγκόσμιο Data Impact Award το 2015 για την Πλατφόρμα  ClearSkies™ Advanced Security Analytics, τα Business IT Excellence (BITE) Award και Cyprus Exports Awards (Services), ενώ το 2018 κέρδισε το Βραβείο Καινοτομίας της ΟΕΒ.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 27001 , ISO 9001:2015 και διαπιστευμένη ως Qualified Security Assessor (QSA) από το Payment Card Industry Security Standards Council (PCI SSC).

Διαβάστε ακόμη:

Σταϊκούρας: Τι προβλέπουν τα 6 νέα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων-LIVE

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Οι Ολλανδοί πουλούν το 28% των μετοχών τους – Ολο το παρασκήνιο

Douleutaras: Πώς «κέρδισε» τη χρηματοδότηση από τον Όμιλο Olympia του Πάνου Γερμανού