Ο Μιχάλης Στάγκος, συνιδρυτής των Industry Disruptors Game Changers, συμμετείχε σήμερα στο πάνελ με θέμα «Beyond 4.0», στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum. Το Forum διοργανώνεται από τη ΔΕΔ-Helexpo AE στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Μιχάλης Στάγκος, συνυδριτής των IDGC, δήλωσε σχετικά για τη «Beyond 4.0»:

«Όταν οι άνθρωποι δεν συναντιώνται δεν παράγουν εμπειρίες. Η φυσική επαφή δεν μπορεί να αντικατασταθεί από καμία ψηφιακή πλατφόρμα, οπότε εκτιμώ ότι οι εκθέσεις και τα συνέδρια σταδιακά θα επανέλθουν. Η φετινή ακύρωση της BEYOND 4.0 είναι μια ευκαιρία αφενός για να προβληθεί η έκθεση ακόμη περισσότερο στο εξωτερικό, αφετέρου να ωριμάσουν οι εγχώριες συνέργειες για να ενισχυθεί περαιτέρω. Πάντως, είναι δεδομένο ότι η Beyond 4.0 θα γίνει το όχημα για τη μετεξέλιξη της Θεσσαλονίκης σε ψηφιακό hub της νοτιοανατολικής Ευρώπης και θα δώσει την ευκαιρία στο ελληνικό οικοσύστημα να αναπτυχθεί περαιτέρω και να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη εξωστρέφεια».

Ανάμεσα στους ομιλητές, ήταν ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μάριος Κάτσης, ο Πρόεδρος ΣΕΚΕΕ, κ. Παντελής Αγγελίδης, ο Αν. Γεν.Διευθυντής ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, κ. Αλέξανδρος Τσαξιρλής, ο Πρόεδρος ΣΕΠΒΕ, κ. Κωνσταντίνος Καγκελίδης, ο Γενικός Διευθυντής ΣΕΠΕ, κ. Ιωάννης Σύρρος, ο Πρόεδρος ΑΖΚ, κ. Κυριάκος Λουφάκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της BeBest, Eυάγγελος Χαραλάμπους. Το πάνελ συντόνισε η δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου.