Sponsored Content

Μπορεί η αρχή να είναι το ήμισυ του παντός, για κάποιον, ωστόσο, που αποφασίζει τώρα να ξεκινήσει μία επιχείρηση μία καλή αρχή θα μπορούσε να είναι τα πάντα. Τα γερά «θεμέλια», άλλωστε, συμβάλλουν στην απορρόφηση τυχόν κραδασμών που ενδεχομένως να προκύψουν στην πορεία, ενώ επιτρέπουν στον επιχειρηματία να «χτίσει» πάνω σε αυτά, ενδυναμώνοντας περαιτέρω το επιχειρηματικό «αποτύπωμά» του.

Σε αυτή την ενδυνάμωση στοχεύει και το K2B – Business empowerment by Kotsovolos που συμμετέχοντας στην έκθεση Xenia, 26 με 28 Νοεμβρίου, δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες – νέους ή και με παρουσία χρόνων στον επιχειρηματικό στίβο – να εμπνευστούν, ώστε να εξελίξουν και να αναβαθμίσουν την επιχείρησή τους, πάντα με την υποστήριξη της τεχνολογίας.

Μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων, με περισσότερους από 50.000 κωδικούς, οι επιχειρήσεις είναι σε θέση να απολαύσουν μία σειρά από οφέλη, όπως υψηλή τεχνογνωσία στην ανεύρεση λύσεων με σκοπό την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση μέσω εξειδικευμένων συμβούλων, αλλά και ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

Για την πλήρη υποστήριξή τους δε, το K2B – Business empowerment by Kotsovolos διαθέτει 18 Κ2Β Spots με εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, μία εξειδικευμένη ομάδα Β2Β συνεργατών για ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση με λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε επιχείρηση, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά για πελάτες Β2Β παρέχοντας την δυνατότητα για online αγορές από την άνεση του γραφείου τους (b2b.kotsovolos.gr), αλλά και ειδική τηλεφωνική γραμμή για πελάτες B2B, με περισσότερους από 100 call agents για τηλεφωνική εξυπηρέτηση (210 28 99 800). Παράλληλα, με τα χρηματοδοτικά εργαλεία του K2B – Business empowerment by Kotsovolos προσφέρονται ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο
Ειδικά για τον κλάδο του ξενοδοχείου, μέσω του K2B – Business empowerment by Kotsovolos, οι επιχειρήσεις μπορούν, μεταξύ άλλων, να απολαμβάνουν ολοκληρωμένες λύσεις που θα τις επιτρέπουν να αναβαθμίσουν την εμπειρία των πελατών τους. Ειδικά για τα ξενοδοχεία, οι ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει και μπορούν να δουν όσοι επισκεφθούν το περίπτερο του K2B στην έκθεση Xenia, είναι οι εξής:

• Διαχείριση ξενοδοχειακών τηλεοράσεων “HOTELTV2SERVE”: Ο ταξιδιώτης του σήμερα που είναι πλήρως εξοικειωμένος με την τεχνολογία, θέλει να απολαμβάνει μια εξατομικευμένη εμπειρία διαμονής. Αυτό ακριβώς έρχονται να προσφέρουν τα συστήματα ξενοδοχειακών τηλεοράσεων. Σημαντικό στοιχείο αυτών των συστημάτων είναι το γεγονός ότι μπορούν ακόμα και να προβλέπουν τις ανάγκες των επισκεπτών, προσφέροντας τους την κατάλληλη πληροφορία τη σωστή στιγμή. Μία τηλεόραση στο δωμάτιο του επισκέπτη, για παράδειγμα, θα του δώσει τη δυνατότητα να παραγγέλνει υπηρεσίες και προϊόντα της επιχείρησής σας άμεσα και ανέπαφα, χωρίς καν να απαιτείται επικοινωνία με τη ρεσεψιόν του καταλύματος. Η εμπειρία γίνεται ακόμη πιο προσωποποιημένη για τον κάθε πελάτη με δυνατότητες, όπως δημιουργία προφίλ επισκέπτη ή και ανάδειξη προωθητικών μηνυμάτων και ενημερώσεων ανάλογα τον τύπο του επισκέπτη, αν π.χ. πρόκειται για οικογένεια, ζευγάρι, επαγγελματία κλπ.

• Ψηφιακές σημάνσεις “ SIGNAGE2DISPLAY ”: Επειδή μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις μπορούν να μεταδώσουν στοχευμένα μηνύματα μέσα από οθόνες που τα αναδεικνύουν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Έτσι εξαλείφονται οι εκτυπώσεις και εξοικονομούνται χρήματα και χρόνος, ενώ παράλληλα, χαρίζουν στους πελάτες τους μία μοναδική, διαδραστική εμπειρία.

• Ηλεκτρονικές ετικέτες “E-LABELS2INFORM”: Ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης και προβολής πληροφοριών για τα προϊόντα που προσφέρει το ξενοδοχείο. Σε αντίθεση με τις συμβατικές, χάρτινες ετικέτες, οι πελάτες μπορούν να σκανάρουν με το smartphone τους την ηλεκτρονική ετικέτα του προϊόντος που τον ενδιαφέρει και, επιτόπου, να δουν αναλυτικές πληροφορίες για το προϊόν. Digital και physical εμπειρία, δηλαδή!

• Διασφάλιση ποιότητας αέρα “AIR2BREATHE”: Στις μέρες μας η υγιεινή ατμόσφαιρα, ειδικά σε εσωτερικούς χώρους, μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη μίας επιχείρησης. Το K2B – Business empowerment by Kotsovolos προσφέρει λύσεις ελέγχου ποιότητας και παρακολούθησης αέρα, που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη λειτουργία της δικής σας επιχείρησης.

• Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων “E-CHARGE2MOBILIZE”: Με δεδομένο ότι μέχρι σήμερα κυκλοφορούν ήδη πάνω από 8.500 αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα στη χώρα μας, σε σχέση με το2019 που είχαν ταξινομηθεί μόλις 404 οχήματα, είναι πλέον εμφανές ότι στο πολύ κοντινό μέλλον, η ηλεκτροκίνηση θα είναι ο κανόνας. Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για πολλές επιχειρήσεις να προσφέρουν περισσότερη ευελιξία στους πελάτες τους, παρέχοντας υπηρεσίες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Έτσι, οι επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να προσελκύσουν υψηλού επιπέδου πελάτες, συνεισφέροντας, παράλληλα, στον περιορισμό έκλυσης ρύπων CO2.

Στο πλαίσιο αυτό, το K2B – Business empowerment by Kotsovolos θα συμμετέχει στην έκθεση XENIA, 26 με 28 Νοεμβρίου, στο περίπτερο της οποίας (Hall 01 | B02-C01) οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για το σύνολο των λύσεων και των προϊόντων που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην αναβάθμιση των ξενοδοχείων, αλλά και για τα προγράμματα επιδότησης που αφορούν στον ξενοδοχειακό κλάδο, ενώ η εξειδικευμένη ομάδα Κ2Β θα βρίσκεται εκεί για να εξυπηρετήσει κάθε επαγγελματική ανάγκη.

Το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών, οι πάνω από 50.000 κωδικοί προϊόντων, η αμεσότητα στις παραδόσεις και η εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο αποτελούν εχέγγυα για τις επιχειρήσεις που θα εμπιστευτούν την ενδυνάμωσή τους στο K2B – Business empowerment by Kotsovolos, γνωρίζοντας πως πλέον εκτός από ένα one stop shop είναι για εκείνες και ένας τεχνολογικός εταίρος.

Μάθετε περισσότερα:
https://www.kotsovolos.gr/pages/k2b-launch
Ειδική τηλεφωνική γραμμή για πελάτες B2B: 210 28 99 800