Sponsored Content

Αν η τεχνολογία, η πληροφορική, η πρωτοπορία και η εξέλιξη ταυτίζονταν με μια εταιρεία στη Ελλάδα αυτή, ασφαλώς θα ήταν η Πλαίσιο. Η εμπειρία και η ενισχυμένη παρουσία της με 25 καταστήματα και service points σε όλη την Ελλάδα την έχει χρίσει «leader» του χώρου. Σημαντικό κομμάτι της βέβαια είναι το Πλαίσιο PRO που αποτελεί το «δεξί χέρι» του επαγγελματία. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο, αξιόπιστο σύστημα εξυπηρέτησης επαγγελματιών που υποστηρίζει αποτελεσματικά πάνω από 500.000 επιχειρήσεις. Κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της τεχνολογίας, με πάρα πολλές προτάσεις και εναλλακτικές λύσεις για την αναβάθμιση κάθε επιχείρησης που αναζητά tech ευελιξία με προηγμένο εξοπλισμό νέας γενιάς.

Οι επαγγελματίες, με μια σειρά από υπηρεσίες, αποκλειστικά προνόμια και έμπειρες ομάδες εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και με εργαλεία που απλοποιούν την καθημερινότητά τους, μπορούν να αναβαθμίσουν τις δυνατότητες των επιχειρήσεών τους με αποκλειστικά προνόμια και έμπειρες ομάδες εξυπηρέτησης. Οι 300 experts που συγκροτούν τις ομάδες εξυπηρέτησης των επαγγελματιών, καλύπτουν κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει, αφού κάθε επιχείρηση έχει τη δική της ομάδα ειδικών που γνωρίζουν όλο το ιστορικό της συνεργασίας. Πολύ σημαντικό είναι ακόμη ότι υπάρχουν ειδικοί όροι συνεργασίας, ευελιξία στις πληρωμές, αξιόπιστη παράδοση και After Sales Service. Και βέβαια μια τεράστια γκάμα επαγγελματικών προϊόντων με ειδικές τιμές αποκλειστικά στο plaisiopro.gr, μέσω του οποίου κάθε επαγγελματίας αποκτά πρόσβαση σε πάνω από 887 brands και 28.000 προϊόντα, με τις δικές του εταιρικές τιμές και αποκλειστικές προσφορές για ακόμη μεγαλύτερο όφελος.

Ακόμη, οι έτοιμες λίστες αγορών μειώνουν τον χρόνο παραγγελίας, ενώ οι στατιστικές αναλύσεις αγορών και τα επίπεδα εγκρίσεων προσφέρουν καλύτερη οργάνωση και πλήρη έλεγχο των εξόδων. Με δυο λόγια, το Πλαίσιο PRO είναι ο ιδανικός συνεργάτης για τον σύγχρονο επαγγελματία με προϊόντα και εργαλεία που του λύνουν τα χέρια και ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο μια επιχείρηση.

Δυναμική παρουσία στη HoReCa 2024
Πρόσφατα, το Πλαίσιο PRO πρωταγωνίστησε για ακόμη μια φορά στην μεγαλύτερη εμπορική διοργάνωση των κλάδων Φιλοξενίας και Μαζικής Εστίασης, HoReCa 2024. Στην έκθεση που έγινε από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo είχε δυναμική παρουσία και αυτή τη χρονιά, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι περισσότεροι από 12.000 επισκέπτες, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στο περίπτερο της Πλαίσιο.

Εκεί, οι επισκέπτες γνώρισαν από κοντά next generation τεχνολογικές λύσεις για ένα smart δωμάτιο ώστε να χαρίσουν στους φιλοξενούμενούς τους μια μοναδική εμπειρία διαμονής, εξοπλίζοντάς το με όλα τα απαραίτητα must have κάθε σύγχρονου χώρου. Αλλά και όλες εκείνες τις συσκευές με τις οποίες μπορεί να εφοδιαστεί μια high-end κουζίνα δωματίου που μετατρέπεται έτσι σε έναν οικείο και αυτοματοποιημένο χώρο με υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα. Οι επαγγελματικές μηχανές καφέ ενθουσίασαν με την ποικιλία και τον σχεδιασμό τους, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να βρει ιδέες για να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό coffee corner που θα μεταμορφώσει το πρωινό σε μία ξεχωριστή απόλαυση.

Εξαιρετικές προτάσεις παρουσιάστηκαν για επαγγελματικό εξοπλισμό τεχνολογίας, ώστε να γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά η διαχείριση κρατήσεων, παραγγελιών και η απρόσκοπτη επικοινωνία με πελάτες και συνεργάτες. Στον τομέα του Dynamic Digital Signage παρουσιάστηκαν καινοτόμες λύσεις για την αναβάθμιση της προβολής μιας επιχείρησης, με υπερσύγχρονες τηλεοράσεις ψηφιακής σήμανσης, οι οποίες προσφέρουν δυναμικές ευκαιρίες διαφήμισης από την reception μέχρι το δωμάτιο. Οι ολοκληρωμένες προτάσεις Eco-Conscious ηλεκτροκίνησης δημιούργησαν αίσθηση, καθώς μπορούν να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης μέσω της προβολής της στους χάρτες σημείων φόρτισης της περιοχής και να προσελκύσουν νέους πελάτες.


Όσο για τα Hospitality Robots, όχι μόνο αναβαθμίζουν την εμπειρία του πελάτη αλλά και απαλλάσσουν το προσωπικό από βαριές εργασίες.

Πολύτιμα εργαλεία και λύσεις που καλύπτουν πλήρως τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες μιας επιχείρησης σε έναν ανταγωνιστικό και αναπτυσσόμενο κλάδο, όπως ο Τουρισμός και η Μαζική Εστίαση.