Επιχειρήσεις

Intralot: Λανσάρει στη Μάλτα στοιχηματικό προϊόν βασισμένο σε τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης

  • newsroom


Οι Simulated Reality αγώνες, που προσφέρονται από την SPORTRADAR, είναι προσομοιωμένοι αγώνες με τεχνολογία βασισμένη στην τεχνητή νοημοσύνη

Το λανσάρισμα του U*BET Simulated Reality, που περιλαμβάνει μια σειρά αθλητικών γεγονότων που βασίζονται στην τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης αναφορικά με το ποδόσφαιρο και το τένις ανακοίνωσαν η Intralot και η θυγατρική της στην Μάλτα, Maltco Lotteries.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο προϊόν θα ενισχύσει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο του αθλητικού στοιχηματισμού της Maltco Lotteries στην τοπική αγορά. Το νέο προϊόν περιλαμβάνει πληθώρα διαθέσιμων στοιχηματικών επιλογών, πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων, με ζωντανό στοίχημα 90 ολόκληρων λεπτών. Οι Simulated Reality αγώνες, που προσφέρονται από την SPORTRADAR, είναι προσομοιωμένοι αγώνες με τεχνολογία βασισμένη στην τεχνητή νοημοσύνη, αντικατοπτρίζοντας πλήρως τη ροή, τη διάρκεια και τους κανόνες ενός πραγματικού αγώνα. Οι αγώνες αυτοί βασίζονται σε ιστορικά στατιστικά στοιχεία και δεδομένα των πραγματικών ομάδων, που συμμετέχουν στον αντίστοιχο προσομοιωμένο αγώνα, όπου τα αποτελέσματα καθορίζονται από προηγμένους αλγόριθμους, χρησιμοποιώντας μια πιστοποιημένη υποδομή Random Number Generator.

«Με την εισαγωγή του U*BET Simulated Reality, συνεχίζουμε να προσφέρουμε λύσεις αθλητικού στοιχηματισμού παγκόσμιας κλάσης στον συνεργάτη μας στη Μάλτα, βοηθώντας τον να ενισχύσει τους δεσμούς εμπιστοσύνης με τους παίκτες του», σχολίασε ο Δρ. Χρήστος Δημητριάδης, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Intralot.

Το U*BET Simulated Reality θα ξεκινήσει σήμερα, καλύπτοντας τα κορυφαία διεθνή πρωταθλήματα και διαγωνισμούς, όπως η αγγλική Premier League, η ιταλική Serie A, η ισπανική La Liga, η γερμανική Bundesliga, η γαλλική Ligue 1, το UEFA Champions League και το Europa League.

Απόρρητο Απόρρητο