Η Intracom Holdings συνεχίζει τις αγορές μετοχών της Intralot, καθώς απέκτησε χθες (18/12) 100.000 μετοχές συνολικής αξίας 103.509,88 ευρώ.

Αναλυτικότερα:

Η ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ (δ.τ. «INTRALOT») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το Ν. 3556/2007 και με το άρθρο 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ.596/2014, ότι η ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (δ.τ. «INTRACOM HOLDINGS»), νομικό πρόσωπο συνδεόμενο με τον κ. Σωκράτη Π. Κόκκαλη, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της INTRALOT, προέβη την 18.12.2025 στην αγορά 100.000 Κοινών Ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών INTRALOT, συνολικής αξίας €103.509,88.

Διαβάστε ακόμη

ΕΥΔΑΠ: Αυξήσεις στο νερό από αρχές του 2026 -Διπλασιάζεται το πάγιο ύδρευσης από το €1 στα €2 – Νέο τέλος αποχέτευσης €1

Εφορία – Μητρώο: Ο πλήρης οδηγός της ΑΑΔΕ για ΑΦΜ, αλλαγές στοιχείων και έναρξη επιχείρησης

Μελισσοκομία: Το χόμπι που έγινε επάγγελμα με 2 εκατ. κυψέλες σε όλη την Ελλάδα

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα