search icon

Επιχειρήσεις

ΥΠΑΝΕΠ: Λειτουργία υποστηρικτικής πλατφόρμας για τους δικαιούχους της δράσης «e-λιανικό»

Το ΕΚΕΤΑ/ΙΠΤΗΛ, υπό την εποπτεία και την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αναλαμβάνει την υποστήριξη των δυνητικών δικαιούχων της δράσης "e-λιανικό", χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση γι' αυτούς

Smart phone online shopping in woman hand. Network connection on mobile screen. Payments online. Shopping mall department store background

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ/ΙΠΤΗΛ), ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας OPENSHOPS.GR, με σκοπό την ΔΩΡΕΑΝ παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υποστήριξης προς τους δυνητικούς δικαιούχους της δράσης “e-λιανικό” και πιο συγκεκριμένα:

  1. Την ενημέρωση  των  δυνητικών  δικαιούχων  σχετικά με τη δράση “e-λιανικό”.
  2. Την υποβοήθηση της υποβολής της αίτησης συμμετοχής των δυνητικών δικαιούχων της δράσης “e-λιανικό”.
  3. Την συμβουλευτική προς τους τελικούς   δικαιούχους σε όλα τα διοικητικά / τυπικά ζητήματα που αφορούν στην υλοποίηση της δράσης “e-λιανικό”, καθώς και σε τεχνικά   ζητήματα, σχετικά με τον ορθό σχεδιασμό, υλοποίηση και αποτελεσματική λειτουργία του e-shop τους.
  4. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια θα απαιτηθεί κατά τη φάση υλοποίησης της δράσης .

Το ΕΚΕΤΑ/ΙΠΤΗΛ, υπό την εποπτεία και την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αναλαμβάνει την υποστήριξη των δυνητικών δικαιούχων της δράσης “e-λιανικό”, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση γι’ αυτούς.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο OPENSHOPS.GR.

Διαβάστε ακόμη:

Πλειοδότης με 28,6 εκατ. η κοινοπραξία Noval- Βrook Lane για το ακίνητο της Kodak στο Μαρούσι

ΔΕΔΔΗΕ: 70.000 νοικοκυριά έπληξε στη Αττική το κύμα κακοκαιρίας – Αγώνας δρόμου για να αποκατασταθούν οι βλάβες (upd)

EE: Συμφωνία για άλλες 200 εκατ. δόσεις του εμβολίου της Pfizer

Exit mobile version