Επιχειρήσεις

MAN Energy Solutions: Εκδήλωση αφιερωμένη στις νέες εξελίξεις των Dual Fuel Engines

  • newsroom


Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα από την χρήση των Dual Fuel Engines σε πραγματικές συνθήκες

Την Τετάρτη 23 Οκτώβρη 2019 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Dual Fuel Engines” Seminar στο χώρο του Μουσείου Μπενάκη, παρουσία στελεχών της ναυτιλίας.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για το θέμα του Sulphur Cap καθώς και για τις λύσεις που είναι διαθέσιμες για την επίτευξη της μείωσης των ναυτιλιακών εκπομπών. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν οι βελτιστοποιήσεις των νέων κινητήρων διπλού καυσίμου καθώς και χαρακτηριστικά των συστηματων τροφοδοσίας αερίου καυσίμου. Έμφαση δόθηκε στα χαρακτηριστικά των μηχανών ME-GI, ME-LGI και ME-GA καθώς και λεπτομέρειες για καύσιμα LNG/Methane, Methanol, Ethane και LPG.

Επιπλέον, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα από την χρήση των Dual Fuel Engines σε πραγματικές συνθήκες, με συναθροισμένη λειτουργιά 550.000 ωρών των συγκεκριμένων κινητήρων στο πεδίο, εμπειρία πάνω στην οποία έχει βασιστεί η περαιτέρω ανάπτυξη των Dual Fuel Engines.

Όπως τόνισε ο κος. Χριστοδουλόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος της MAN Energy Solutions Hellas «H MAN Energy Solutions είναι ένας καινοτόμος οργανισμός, και αναπτύσσεται βασιζόμενος στην συνεχή ανατροφοδότηση που παίρνουμε από τους χρήστες του εξοπλισμού μας. Στόχος είναι η παροχή λύσεων σε όλα τα θέματα που αφορούν τον εξοπλισμό (των χρηστών) ανεξαρτήτως κατασκευαστή, χωρίς ποτέ να θυσιάζεται η ποιότητα και η αξιοπιστία των υπηρεσιών και εξοπλισμών μας, οπού είμαστε συνδεδεμένοι.»