Τη συνεργασία της με το δίκτυο SWIFT gpi ανακοίνωσε η Ebury, από τις ταχύτερα ανερχόμενες Ευρωπαϊκές fintech εταιρίες στον κλάδο των διεθνών συναλλαγών.

Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση, που απλοποιεί και βελτιώνει τις διαδικασίες των πληρωμών, καθώς οι επιχειρήσεις θα έχουν να δυνατότητα να παρακολουθούν την πορεία των συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο. Το SWIFT gpi συγκροτείται από περισσότερους από 110 διεθνείς τραπεζικούς οργανισμούς. Η Ebury είναι ο ένας από τους δυο μη τραπεζικούς οργανισμούς που συμμετέχουν στο δίκτυο.

Ο υπεύθυνος Διατραπεζικών Σχέσεων της Ebury, Mark Hewlett, δήλωσε σχετικά: «Στόχος μας είναι να απλοποιήσουμε και να βελτιώσουμε τη διαχείριση των διεθνών πληρωμών μέσω της καινοτομίας, κάτι που θα δώσει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν μια πιο στρατηγική προσέγγιση στις διεθνείς συναλλαγές. Ανυπομονούμε να είμαστε ενεργό μέλος της κοινότητας gpi και να δημιουργήσουμε, από κοινού με τους τραπεζικούς οργανισμούς, ένα νέο τοπίο επιχειρηματικής σιγουριάς και ασφάλειας».

Με την ευκαιρία της εισόδου της Ebury στο SWIFT gpi, ο Steve Gildergale, επικεφαλής του δικτύου για τη Μεγάλη Βρετανία, τη Σκανδιναβία και την Ιρλανδία, δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε με χαρά την Ebury στο δίκτυο SWIFT gpi. Το συγκεκριμένο σύστημα είναι μια καινοτόμα λύση για την εταιρική διαχείριση των πληρωμών διεθνώς. Η συνεργασία μας με σημαντικούς μη τραπεζικούς οργανισμούς, όπως η Ebury, προσθέτει τεράστια αξία στο SWIFT gpi, επιτρέποντάς μας να το αναπτύξουμε περαιτέρω».