Οι συνδρομητές του Netflix στις ΗΠΑ βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (26/11) αντιμέτωποι μια σύντομη διακοπή λειτουργίας, τη στιγμή που η πλατφόρμα έκανε διαθέσιμη την πολυαναμενόμενη πέμπτη και τελευταία σεζόν του «Stranger Things».

Σύμφωνα με το CNBC, χρήστες στα social media ανέφεραν νωρίτερα ότι είχαν προβλήματα σύνδεσης, ενώ η ιστοσελίδα DownDetector.com κατέγραψε «έκρηξη» αναφορών γύρω στις 9 μ.μ. ώρα Ανατολικής Ακτής (ET).

«Netflix φτιάξε την εφαρμογή σου, αδερφέ», έγραψε ένας χρήστης στο X.

Το DownDetector κατέγραψε το πρώτο κύμα προβλημάτων περίπου στις 7:40 μ.μ., με σχεδόν 16.000 αναφορές στο αποκορύφωμα. Το Netflix είχε προγραμματίσει η νέα σεζόν του «Stranger Things» να ανέβει στις 8 μ.μ.

Η πλατφόρμα είχε ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει τα πρώτα τέσσερα επεισόδια της πέμπτης σεζόν την Τετάρτη. Ακόμη τρία επεισόδια θα ακολουθήσουν στις 25 Δεκεμβρίου και το τελευταίο επεισόδιο στις 31 Δεκεμβρίου.

Η εταιρεία δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό.

Διαβάστε ακόμη

Λειψυδρία: Πώς φτάσαμε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για Λέρο, Πάτμο και Αττική Το πλάνο δράσης

Συμφωνία για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας: Τι σημαίνει, ποιοι κλάδοι ωφελούνται και πώς θα φτάσουμε στην αύξηση μέσων μισθών

Επίδομα ενοικίου: Τι πρέπει να τσεκάρετε σήμερα για να πληρωθείτε αύριο

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα