Επιχειρήσεις

Όμιλος FF Group: Πέντε νέα καταστήματα – Ενισχύει το portfolio με νέα brands

  • newsroom


Η ανάπτυξη των νέων καταστημάτων έρχεται σε συνέχεια της στρατηγικής εξορθολογισμού του δικτύου πωλήσεων και της ενίσχυσης του portfolio του Ομίλου με νέα brands

Πέντε νέα καταστήματα εγκαινιάζει ο Όμιλος FF Group στην Αττική, μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η ανάπτυξη των νέων καταστημάτων έρχεται σε συνέχεια της στρατηγικής εξορθολογισμού του δικτύου πωλήσεων και της ενίσχυσης του portfolio του Ομίλου με νέα brands.

Συγκεκριμένα, δύο νέα καταστήματα Collective Sports, ένα στο Ψυχικό και ένα στη Νέα Ερυθραία, προστίθενται στο δίκτυο του επιτυχημένου fashion concept Collective, εστιασμένα στην κατηγορία του sportswear και του athleisure. Συνολικά, ο Όμιλος FF Group, λειτουργεί σήμερα στην Ελλάδα εννέα καταστήματα Collective, τρία καταστήματα Collective Sports, τρία καταστήματα Collective Underwear, καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα collectiveonline.com. Επίσης, διατηρεί έξι καταστήματα Collective στη Βουλγαρία, πέντε στη Ρουμανία και ένα στην Κύπρο.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης των own brand, ένα νέο κατάστημα Folli Follie ανοίγει τις πόρτες του στην Καλλιθέα, σε μία νέα αγορά, όπου αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του τοπικού αγοραστικού κοινού.

Παράλληλα, δύο νέα monobrand καταστήματα ανοίγουν στη Γλυφάδα: η πρώτη boutique Kendall + Kylie και το πρώτο κατάστημα Beverly Hills Polo Club στην Ελλάδα θα λειτουργήσουν στις πιο πολυσύχναστες εμπορικές οδούς των νοτίων προαστίων.

Ο Όμιλος FF Group επενδύει στοχευμένα στην ανάπτυξη του fashion retail στην Ελλάδα, ανταποκρινόμενος στις διαρκώς εναλλασσόμενες τάσεις της αγοράς.

Σημείωση:

Ακολουθούν οι διευθύνσεις των νέων καταστημάτων:

Collective Sports Ψυχικό: Λεωφόρος Κηφισίας 41-45, τηλ. 210 610 5912
Collective Sports Νέα Ερυθραία: Τατοΐου 102, τηλ. 210 800 1946
Folli Follie Καλλιθέα: Δημητρακοπούλου 94 & Ελ. Βενιζέλου
Beverly Hills Polo Club: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 96, Γλυφάδα, τηλ. 210 963 9380
Kendall + Kylie: Γρηγορίου Λαμπράκη 16 & Αγγέλου Μεταξά 25, Γλυφάδα, τηλ. 210 894 1106

 

Διαβάστε ακόμη:

Άλμα 16,2% του ΑΕΠ: Έως €1 δισ. χώρος για «έξτρα» ελαφρύνσεις

Vivartia: Συμφωνία για την απόκτηση του 75% της «Ελληνική Ζύμη» και της «Άλεσις»

DBRS: Ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας με ρυθμό 5,2% φέτος και 5% το 2022