Ένα σημαντικό έργο παραδόθηκε από τον τομέα Heavy Industry της SABO SA στην ELVAL, μία από τις κορυφαίες βιομηχανίες προϊόντων έλασης αλουμινίου παγκοσμίως, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται, η SABO ενισχύει τη στενή συνεργασία της με την ELVAL αναλαμβάνοντας την πλήρη μελέτη, κατασκευή, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία νέου εξοπλισμού σε γραμμή επεξεργασίας πλακών αλουμινίου, σε συνδυασμό με μετατροπές και αναβάθμιση του υφιστάμενου εξοπλισμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Το έργο υλοποιήθηκε από την έμπειρη τεχνική ομάδα της SABO και περιλαμβάνει την εγκατάσταση ενός νέου ραουλόδρομου μεταφοράς πλακών βάρους 40 tn., νέου φορείου με υδραυλική αρπάγη για την ανύψωση των πλακών καθώς και την τοποθέτηση μεταλλικού ικριώματος.

Για την ενσωμάτωση του νέου εξοπλισμού στην υπάρχουσα γραμμή παραγωγής, κρίθηκε απαραίτητη η παρέμβαση και αναβάθμιση του υφιστάμενου λογισμικού αυτοματισμού της γραμμής. Το σύστημα δοκιμάστηκε πλήρως εξασφαλίζοντας την ορθή λειτουργία και ασφάλειά του, βάσει αυστηρών προδιαγραφών σε ένα περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων παραγωγής.

Η SABO, για ακόμα μία φορά, παρέδωσε μία ολοκληρωμένη λύση, ειδικά προσαρμοσμένη στις
ανάγκες του πελάτη  παρέχοντας αυτοματοποίηση της παραγωγής και εγγυημένη
παραγωγικότητα. Η εταιρεία ευχαριστεί θερμά την ELVAL για τη μακρόχρονη συνεργασία και την
εμπιστοσύνη της».

Διαβάστε ακόμη

Σπάει τα «κοντέρ» στα Airbnb η Ελλάδα, με 133.575 καταχωρήσεις καταλυμάτων, μόλις -2% έναντι του 2019 (διαγράμματα)

H Τουρκία αιφνιδιάζει ξανά – Η κεντρική τράπεζα μείωσε στο 12% το βασικό επιτόκιο

Ideal Holdings: Νέες εξαγορές το 2023 – Ξεκινά το squeeze out στη Byte