Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών τα καθαρά κέρδη της Siemens, της μεγαλύτερης εταιρείας μηχανολογικού εξοπλισμού της Ευρώπης, το τρίτο τρίμηνο, καθώς τα κέρδη του δολαρίου έναντι του ευρώ αντιστάθμισαν τις απώλειες από την πτώση της τιμής του πετρελαίου.
Τα κέρδη από τις λεγόμενες βιομηχανικές επιχειρήσεις αυξήθηκαν 0,9% στα 1,82 δισ. ευρώ νικώντας τις εκτιμήσεις για κέρδη ύψους 1,74 δισ. ευρώ. Επίσης, οι πωλήσεις αυξήθηκαν 7,6% εκατό στα 18,8 δισ. ευρώ.
Η εταιρεία επιβεβαίωσε τις ετήσιες προβλέψεις της ότι τα κέρδη ανά μετοχή θα αυξηθούν τουλάχιστον κατά 15%, με το κέρδος από τη βιομηχανική δραστηριότητα να αντιπροσωπεύει το 10% με 11% των πωλήσεων. Ενώ έφθασε το 9,5% κατά το τρίτο τρίμηνο.
Πέντε από τα οκτώ τμήματα της Siemens ανέφεραν βελτιώσεις των κερδών κατά το τρίτο τρίμηνο, με τις επιχειρήσεις διαχείρισης της ενέργειας να καταγράφουν την μεγαλύτερη βελτίωση.

Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.