search icon

Επιχειρήσεις

ΤΑΥΦΕ: Ανανέωση ιστοσελίδας και νέο σποτ για το Ταμείο Εφάπαξ Παροχών (vid)

Οι εργαζόμενοι στις φαρμακευτικές εταιρείες, τις φαρμακαποθήκες και τα φαρμακεία όλης της χώρας, στο γνωστό τους ιστότοπο, www.tayfe.gr, μπορούν εύκολα και γρήγορα να βρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για το ΤΑΥΦΕ. Εύκολη στην πλοήγηση, η νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα περιέχει ολοκληρωμένη την εικόνα του ΤΑΥΦΕ, τις ανακοινώσεις του Ταμείου, καθώς και όλες τις υπηρεσίες με τα στοιχεία […]

Οι εργαζόμενοι στις φαρμακευτικές εταιρείες, τις φαρμακαποθήκες και τα φαρμακεία όλης της χώρας, στο γνωστό τους ιστότοπο, www.tayfe.gr, μπορούν εύκολα και γρήγορα να βρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για το ΤΑΥΦΕ.

Εύκολη στην πλοήγηση, η νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα περιέχει ολοκληρωμένη την εικόνα του ΤΑΥΦΕ, τις ανακοινώσεις του Ταμείου, καθώς και όλες τις υπηρεσίες με τα στοιχεία επικοινωνίας, ώστε τα ασφαλισμένα μέλη του Ταμείου, οι εργοδότες και όλοι οι συναλλασσόμενοι να βρίσκουν εύκολα όλα όσα θέλουν για το Ταμείο.

Επιπλέον, στη νέα ιστοσελίδα φιλοξενείται καθημερινή ενημέρωση για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα, καθώς και γενικότερα θέματα του κλάδου του φαρμάκου, με στόχο να προσφέρει στα μέλη του και τους συναλλασσόμενους καθημερινή, εξειδικευμένη και κυρίως χρήσιμη πληροφόρηση.

Αντίστοιχα, εύκολη είναι και η πρόσβαση των εργοδοτών στη δημιουργία Ταυτότητας Πληρωμής Εισφορών (https://payments.tayfe.gr/) και την online υποβολή του μηνιαίου Αρχείου Μισθοδοσίας.

Διαβάστε ακόμη:

Ρεύμα: Μπούσουλας για την Κομισιόν το ελληνικό πλαφόν και τα μέτρα της Ιβηρικής χερσονήσου

Η μάχη για την επικράτηση στο γάλα και το ντιλ των αδελφών Σαράντη με τη ΔΕΛΤΑ

ΔΕΠΑ Υποδομών: Σε διαπραγματεύσεις με την Italgas για την απόκτηση 10% έως 20% ο όμιλος Κοπελούζου

Exit mobile version