search icon

Επιχειρήσεις

TÜV AUSTRIA Hellas: Συμμετέχει σε online εκδήλωση για τον Τουρισμό

Διαδικτυακή εκδήλωση για την ασφάλεια στα θαλάσσια σπορ και την ανάγκη πιστοποίησης των υπηρεσιών στην επανεκκίνηση του Τουρισμού

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Οργανισμό Safe Water Sports, διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «ΔιασκεδάζοŰμε Ασφαλώς».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 στις 16:30 και απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο των θαλάσσιων μέσων αναψυχής και βάζει σε προτεραιότητα την ποιότητα των υπηρεσιών της προς τους χρήστες και την παρακολούθηση, εφαρμογή και τήρηση υγειονομικών μέτρων για την ομαλή επανεκκίνηση, στη σκιά της πανδημίας.

Η online εκδήλωση θα φιλοξενηθεί από την πλατφόρμα της ιστοσελίδας τουριστικής ενημέρωσης Money-Tourism.gr – ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με συντονιστή τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Δεριζιώτη.

Θα αναπτυχθούν θέματα όπως: 

Η TÜV AUSTRIA Hellas, με μακρά εμπειρία στον κλάδο των Επιθεωρήσεων και της Πιστοποίησης, στέκεται απτά και ουσιαστικά στο πλευρό του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και της κοινωνίας, στηρίζοντας στην πράξη την επανεκκίνηση της αγοράς. Μέσα από την αξιόπιστη ενημέρωση και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για όλο τον κλάδο του Τουρισμού, συμβάλλει στην συνέχεια του κλάδου, βάζοντας τις βάσεις για την αντιμετώπιση κάθε πρόκλησης και στη φετινή σεζόν.

Διαβάστε ακόμη:

Φορολογικές δηλώσεις: Ο νέος κωδικός στο Ε1 που θα σβήνει τεκμήρια και πρόστιμα στις αποδείξεις

Νέες αεροπορικές οδηγίες: Για ποιους επιτρέπεται η είσοδος χωρίς 7ημερη καραντίνα 

Χ.Α.: Αρνητικό πρόσημο με limit down στην Πειραιώς

 

Exit mobile version