Με ανακοίνωσή της η Hellenic Coin γνωστοποίησε πως ο Βαγγέλης Τσάπας, επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης και της ναυτιλίας και χρηματοδότης της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας, δεν είναι πλέον CEO του HNC Coin και «και ως εκ τούτου δεν έχει καμία συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων από την εύρυθμη λειτουργία και περαιτέρω ανάπτυξη του project του κρυπτονομίσματος HNC Coin»

Ενώ ο Τσάπας διαβεβαιώνει εκ νέου πως σύντομα θα επιστρέψει στην Αθήνα για να διευθετήσει τις εκκρεμότητες, η HNC ενημέρωσε ότι με ανακοίνωσή της πως υπάρχει νέα διοικητική ομάδα που μάλιστα βρίσκεται σε αναζήτηση επενδυτών!

Σημειώνεται πως τις τελευταίες ημέρες η τιμή του κρυπτονομίσματος έχει υποχωρήσει σε ποσοστό 70%, πτώση που συνδέθηκε με την εξαφάνιση του κ. Τσάπα.

Η ανακοίνωση αναφέρει

«Με αφορμή δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου η ομάδα του HNC Coin είναι υποχρεωμένη να προβεί στις εξής απαραίτητες διευκρινίσεις: Μετά τα τελευταία γεγονότα, ο κος Τσάπας δεν είναι πλέον CEO του HNC Coin και ως εκ τούτου δεν έχει καμία συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων από την εύρυθμη λειτουργία και περαιτέρω ανάπτυξη του project του κρυπτονομίσματος HNC Coin.

Ο κος Τσάπας εισήλθε στο project, στη θέση του CEO, τον Φεβρουάριο του 2020. Το HNC Coin ιδρύθηκε τον Φεβρουάριου του 2015 ως το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα. Είναι αντιληπτό, ότι ο κος Τσάπας δεν είναι ούτε ο ιδρυτής, ούτε ο ιδιοκτήτης του HNC Coin, όπως εσφαλμένα μνημονεύουν πολλά άρθρα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Κανένα κρυπτονόμισμα δεν έχει ιδιοκτήτη και το HNC Coin δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Ιδιοκτήτες του HNC Coin είναι οι χιλιάδες κάτοχοι πορτοφολιών του από όλες τις χώρες του κόσμου. Η υπάρχουσα ομάδα του HNC Coin, κάνει πυρετώδη προσπάθεια με συνεχείς συζητήσεις και επαφές με υπάρχοντες και νέους επενδυτές και έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει τον κορμό μιας έμπειρης ομάδας με επενδυτική γνώση, συνέπεια και ευθύνη η οποία αναλαμβάνει την συνέχιση και ανάπτυξη του project.

Η καινούρια ομάδα (που θα ανακοινωθεί σύντομα) είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση ενδιαφερόμενου/ων επενδυτή/ων που επιθυμεί/ουν να συμμετάσχει/ουν και να ενισχύσουν το ήδη υπάρχον επενδυτικό σχήμα, κάνοντας το ακόμα πιο δυνατό και αποκεντρωμένο. Πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι επειδή τα ανακριβή δημοσιεύματα που αφορούν το HNC Coin όλο και πληθαίνουν και επηρεάζουν την ψυχολογία των χιλιάδων επενδυτών και την πορεία του νομίσματος, επιφυλασσόμεθα να προβούμε σε όλες τις ενέργειες προκειμένου να προφυλάξουμε την αξιοπιστία του project και τους επενδυτές του, από αβάσιμες δυσφημίσεις».

Διαβάστε ακόμα:

Google: Τον Ιανουάριο απειλούσε ότι θα «μπλοκάρει» την Αυστραλία, τώρα της δίνει $736 εκατ.

Η JP Morgan μηνύει την Tesla για warrants 162,2 εκατ. δολ .

Κορωνοϊός: Pfizer, BioNTech και Moderna κερδίζουν πάνω από 1.000 δολάρια το δευτερόλεπτο