search icon

Επιχειρήσεις

Βασίλης Φουρλής: Αποκλειστικές οι διαπραγματεύσεις για την εξαγορά του Smart Park (upd)

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Ομίλου Fourlis θα έχουν ολοκληρωθεί πριν τη δημόσια εγγραφή της Trade Estates

«Είμαστε σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις σε προχωρημένο στάδιο με την REDS για την εξαγορά του Smart Park και θα ξέρουμε σύντομα εάν θα υπάρξει τελική συμφωνία», τόνισε ο Πρόεδρος του Ομίλου Fourlis κ. Βασίλης Φουρλής κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη στον απόηχο της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων α’ εξαμήνου.

Απαντώντας σε ερώτηση του newmoney ο κ. Φουρλής τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει κατάληξη. «Ελπίζω να είναι θετική η κατάληξη», σημείωσε ο κ. Φουρλής.

Πρόσθεσε δε πως στην περίπτωση που υπάρξει συμφωνία, θα κοινοποιηθούν άμεσα ο αντίκτυπός της στην Trade Estates καθώς μπαίνει στην τελική ευθεία η διαδικασία της δημόσιας εγγραφής. «Η δημόσια εγγραφή θα γίνει τον Οκτώβριο και το Ενημερωτικό Δελτιο θα δημοσιευτεί σύντομα», τόνισε ο κ. Φουρλής.

Επίσης, απ’ την κατάληξη των διαπραγματεύσεων για το Smart Park, απάντησε ο κ. Φουρλής στο newmoney, θα κριθεί και ο τρόπος αξιοποίησης του οικοπέδου που κατέχει ο Όμιλος ακριβώς απέναντι απ’ το υπαίθριο εμπορικό κέντρο. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για οικόπεδο με συνολική επιφάνεια 32 στρεμμάτων και αξία κτήσης 1,65 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε ακόμη 

Φοιτητική κατοικία: «Κλειδί» τα ηλεκτρονικά μισθωτήρια για την Εφορία 

Το όνειδος και οι ευθύνες για τον φόνο στο πλοίο, Μητσοτάκης στη ΔΕΘ μόνο ομιλία και συνέντευξη, ο Αντρέα, η Κλαούντια και η Avramar 

Αν. Ανδρεάδης (Sani/ Ikos): Η πρόβλεψη για πάνω από 20 δισ. τουριστικές εισπράξεις φέτος και το στρατηγικό ρίσκο για το 2024 

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

Exit mobile version