search icon

Ναυτιλία

Ένωσις Ελλήνων Εφοπλιστών: Δωρεά 430.000 ευρώ για την ΑΕΝ Ασπροπύργου

Το ιδιωτικό συμφωνητικό σύμβασης έργου υπογράφηκε τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, ενώ οι εργασίες ξεκίνησαν άμεσα

Σε νέα δωρεά ύψους 430.000 ευρώ για την επισκευή και ανακαίνιση του «Κτηρίου Α» της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου προέβη η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Συν-Ένωσις», της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και της «Συν-Ένωσις» κ. Θεόδωρο Βενιάμη, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πρόκειται για μια σημαντική προσφορά που έρχεται να προστεθεί στη συνολική προσφορά της «Συν-Ένωσις» προς τη δημόσια ναυτική εκπαίδευση.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Πλακιωτάκης: «Η προσφορά αυτή δεν έχει ως στόχο της μόνο την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, αλλά έρχεται να αναδείξει τον ξεχωριστό ρόλο που διαδραματίζει ο Έλληνας ναυτικός στη ναυτιλία μας. Η αναβίωση της ναυτοσύνης των Ελλήνων παραμένει πρώτη μας προτεραιότητα», τόνισε.

Το σχετικό ιδιωτικό συμφωνητικό σύμβασης έργου μεταξύ του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και της «Συν-Ένωσις» υπογράφηκε τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020, ενώ οι εργασίες ξεκίνησαν άμεσα.

Διαβάστε ακόμη

Πέρασαν τα «πακέτα» για την Paperpack – Προχωρά το deal με την κινεζική Orlando-Equity Holding

Brexit: Ο Μπόρις Τζόνσον υπέγραψε την εμπορική συμφωνία

MyDATA: Προς παράταση η έναρξή του – Τι λέει το ρεπορτάζ του newmoney

 

Exit mobile version