Ναυτιλία

M/MARITIME: Παρέλαβε ένα ακόμη νεότευκτο φορτηγό πλοίο

  • Μηνάς Τσαμόπουλος


Όλα τα ονόματα των πλοίων είναι ελληνικά και έχουν κατάληξη «GR»

Ενισχύει τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά τον στόλο της η ελληνικών συμφερόντων ναυτιλιακή εταιρεία M/MARITIME.

Ειδικότερα την περασμένη εβδομάδα παρέλαβε το νεότευκτο «FEDRA.GR», πλοίο μεταφοράς ξηρού φορτίου τύπου Handysize  και πλέον έχει  υπό την διαχείρισή της  στόλο με 17 νεότευκτα φορτηγά πλοίων, υψηλών προδιαγραφών τα οποία έχουν ναυπηγηθεί στην Ιαπωνία. Ο μέσος όρος ηλικίας του στόλου της είναι τα δύο έτη.

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά  πλοίο αυτού του τύπου, χωρητικότητας 37.301 τόνων dw, που παραλαμβάνει η εταιρεία.

Πριν από έναν μήνα η M/MARITIME  βραβεύτηκε ως η «Εταιρεία Φορτηγών Πλοίων της χρονιάς»  για το 2019 (Dry Cargo  Company  of the Year) στο πλαίσιο των βραβείων Lloyd’s List Greek Shipping Awards.

Μέσα σε τρία χρόνια από την ίδρυσή της έχει μεταφέρει  7,5 εκατομμύρια τόνους ξηρού φορτίου σε όλο τον κόσμο.

Όλα τα ονόματα των πλοίων είναι ελληνικά και έχουν κατάληξη «GR».

Η M/ΜΑRITIME  είναι μία ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία η οποία απασχολεί 40 εργαζόμενους με μέσο όρο ηλικίας κάτω των 38 ετών και έχει έδρα την Ελλάδα.

Η εταιρεία είναι υπερήφανος χορηγός της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, έχει μεταφράσει στα ιαπωνικά το διεθνώς αναγνωρισμένο διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΔΟΑ και το έχει αναβαθμίσει πλήρως ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο το 2020. Η Μ/ΜΑRITIME στηρίζει το ταξίδι του διεθνούς φήμης ιστιοπλόου στην κατηγορία FINN Γιάννη Μιτάκη και αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2020.