Η Marla Dry συμφερόντων της οικογένειας Μαριάννας Λάτση, προχώρησε στην παραγγελία ναυπήγησης τεσσάρων πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων με την παραλαβή των οποίων θα έχει στόλο από έξι συνολικά αυτού του τύπου.
Η παραγγελία δόθηκε στα κινεζικών συμφερόντων ναυπηγεία Guangzhou Wenchong. Έχουν μεταφορική ικανότητα 1.900 teu το καθένα και θα παραδοθούν βάσει συμφωνίας και τα τέσσερα μέσα στο 2028.
Η εταιρεία έχει στο νερό δύο κοντεινεραδικα, ναυπηγημένα το 2022. Πρόκειται για τα Marla Tiger και Marla Bull επίσης μεταφορικής ικανότητας 1.900 κουτιών το καθένα.
Η ζήτηση για feeder και μεσαίου μεγέθους πλοία παραμένει ισχυρή, καθώς η αγορά αντιμετωπίζει έλλειψη διαθέσιμου τονάζ. Οι ναυλομεσίτες αναφέρουν ότι οι τιμές παραμένουν σταθερές, ενώ τα συμβόλαια ναύλωσης έχουν αυξηθεί τόσο σε διάρκεια όσο και σε ημερήσια τιμή, φτάνοντας για πλοία 1.800 TEU περίπου τα 30.000–32.000 δολάρια ημερησίως.
Με τις νέες παραγγελίες, η Latsco ενισχύει τη στρατηγική της στην αγορά εμπορευματοκιβωτίων, εκμεταλλευόμενη τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η ισχυρή ζήτηση για feeder και μεσαίου μεγέθους πλοία, και ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της σε διεθνές επίπεδο.
Διαβάστε ακόμη
Ασφάλιστρα: Ετσι θα υπολογίζεται ο νέος δείκτης για την αύξηση (πίνακας)
Μetlen: Αμερικανικό ενδιαφέρον για την παραγωγή γαλλίου και το LNG
Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.