Ναυτιλία

Μεγάλη επιτυχία στις Πανελλήνιες για την «Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών» (ΤΕΕΝS)

  • newsroom


Ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος και η διοίκηση του TEENS συνεχάρησαν τα παιδιά του Λυκείου και τις οικογένειές τους

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε στις πανελλήνιες εξετάσεις το πρώτο Ιδιωτικό μη Κερδοσκοπικό ΕΠΑΛ/ Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων «Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών», (ΤΕΕΝS)
Το  80% του μαθητικού δυναμικού, οι μαθητές και μαθήτριες του TEENS εισάγονται στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού και στις Πανεπιστημιακές Σχολές προτίμησής τους.

Το υπόλοιπο 20% είχε ήδη προαποφασίσει την άμεση ναυτολόγησή του για την απόκτηση θαλάσσιας εμπειρίας αρχίζοντας από την πρώτη μέρα το ταξίδι για την απόκτηση διπλώματος Πλοιάρχου και Μηχανικού Εμπορικού Ναυτικού μέσω του παράλληλου συστήματος που οδηγεί και αυτό στην κατάκτηση της κορυφής μέσα από τον δρόμο της θάλασσας.

Ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος και η διοίκηση του TEENS συνεχάρησαν τα παιδιά του Λυκείου και τις οικογένειές τους. Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρονται τα εξής:

«Τα πιο θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και τις οικογένειές τους, των οποίων οι προσπάθειες, παρά τις δυσχέρειες της πανδημίας, ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο. Συγχαρητήρια και στους καθηγητές τους που στάθηκαν δίπλα τους αρωγοί, συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες.

Η εταιρεία μας, τα γραφεία μας στη Χίο και στην Αθήνα, ο Όμιλος Εταιρειών Τσάκου ως ένα περιμένουν, με ολάνοιχτες πόρτες, τα παιδιά μας που με αποφασιστικότητα θα μπαρκάρουν για τα θαλάσσια εκπαιδευτικά τους ταξίδια. Καλή πρόοδο! Το μέλλον σας ανήκει!»

Διαβάστε ακόμη:

Οικογένεια Παπαγεωργίου: Σε πλειστηριασμό ξανά το εμπορικό κέντρο «Avenue»

Ελ. Βενιζέλος: Στο -23% οι πτήσεις έναντι του 2019 – Πρώτη αεροπορική η Aegean – Πρώτο αεροδρόμιο προορισμού η Σαντορίνη

Alpha Bank: Το «καμπανάκι» του ΧΑ χτυπά ο Βασίλης Ψάλτης – Σε διαπραγμάτευση οι νέες μετοχές