Ναυτιλία

Μιχάλης Λάμπρος προς Γιάννη Πλατσιδάκη: «Θα είσαι πάντα παρών στη γειτονιά μας, στην Ακτή Μιαούλη»

  • newsroom


Η συγκινητική επιστολή του Μιχάλη Λάμπρου προς τον Γιάννη Πλατσιδάκη για την αποχώρσησή του από τον Όμιλο Αγγελικούση

Η αποχώρηση του Γιάννη Πλατσιδάκη από τον Όμιλο Αγγελικούση, μετά από 30 χρόνια παρουσίας του εκεί, προκάλεσε αίσθηση. Στο πλαίσιο αυτό ο Μιχάλης Λάμπρος ένα από τα κορυφαία στελέχη της βιομηχανίας κρουαζιέρας με 60 χρόνια επαγγελματική πορεία του έστειλε μία συγκινητική επιστολή.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Κύριον

Γιάννη Πλατσιδάκη

Αγαπητέ φίλε Γιάννη,

Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και δραστήριος όπως μας έχεις συνηθίσει.

Διάβασα με ενδιαφέρον την εκτεταμένη συνέντευξή σου στα BUSINESS STORIES του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο που ξεκίνησες την επιτυχημένη σταδιοδρομία σου στη μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής και της Ελληνόκτητης Ναυτιλίας, την οποία υπηρετείς πάνω από τριάντα χρόνια.

Η επιλογή σου να ζήσεις από κοντά την Ελληνική και την Ελληνόκτητη Ναυτιλία μετά από μακροχρόνια υπηρεσία σου σε υψηλόβαθμες θέσεις στον τραπεζικό τομέα, ήταν σωστή και επιτυχημένη.

Κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ την δραστηριότητά μου στη Ναυτιλία κάνοντας στροφή 180 μοιρών από την αρχική μου επιλογή και ομολογώ ότι δεν το μετάνιωσα ποτέ.

Συμφωνώ απόλυτα αγαπητέ φίλε Γιάννη ότι έχεις αφήσει ένα μεγάλο αποτύπωμα στην πορεία ανάπτυξης και εξέλιξης της Ναυτιλίας μας και στην ανεκτίμητη προσφορά της στην κοινωνία μας, και αξίζεις πράγματι θερμά συγχαρητήρια για όσα με κόπο και προσωπικές παρεμβάσεις έχεις πετύχει.

Είμαι βέβαιος ότι η αποχώρησή σου από τον Όμιλο που υπηρέτησες για τριάντα ολόκληρα χρόνια δεν σημαίνει οριστική αποχώρηση από τον τομέα της Ναυτιλίας μας. Θα είσαι πάντα παρών στη γειτονιά μας, στην Ακτή Μιαούλη, και θα συνεχίσεις με τις εύστοχες παρεμβάσεις σου να προσφέρεις χρήσιμες συμβουλές, όπως έπραττες όλα αυτά τα χρόνια

Με θερμούς φιλικούς χαιρετισμούς,

Μιχάλης Λάμπρος»