Άμεση ήταν η παρέμβαση της εταιρείας Seajets στην Αλόννησο σε βλάβη, που προέκυψε με το πλοίο Superstar, που εκτελεί καθημερινά το δρομολόγιο από Βόλο για Σποράδες.
Σύμφωνα με το astratv.gr το Superstar εκτελούσε το δρομολόγιο Βόλο-Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο, όταν κατά τη διάρκεια του κατάπλου στο λιμάνι της Αλοννήσου παρουσιάστηκαν ενδείξεις για υψηλή θερμοκρασία στο σύστημα ψύξης λόγω πιθανής εισροής ξένου αντικειμένου.
Η εταιρεία αντικατέστησε το Superstar με το ταχύπλοο Speedrunner Jet 2, που βρισκόταν στο λιμάνι του Μαντουδίου, το οποίο θα εκτελέσει τα δρομολόγια από Αλόννησο προς Σκόπελο και Σκιάθο. Το τελευταίο μέρος του δρομολογίου από Σκιάθο προς Βόλο θα πραγματοποιηθεί από άλλο πλοίο της εταιρείας, την Ιωλκός.
Διαβάστε ακόμη
Φιλίππα Μιχάλη (NN): Ο πήχης του 1 δισ. φέτος και ο «πονοκέφαλος» της Πειραιώς
Ξεκαθάρισμα στα ενοικιαστήρια με 30ήμερο τελεσίγραφο από την εφορία
ΔΕΗ: Η Ελλάδα πρωταγωνιστής στην Ευρώπη, με τον Στάσση στην κορυφή της Eurelectric
Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.