Το Propeller Club τιμά τους τρεις λίαν προσφάτως αποστρατευθέντες Αντιναυάρχους του Πολεμικού Ναυτικού κ.κ. Ιωάννη Παυλόπουλο-Επίτιμο Αρχηγό Στόλου, Αλέξανδρο Διακόπουλο, Νικόλαο Καφέτση σε μια εκδήλωση που μοιράζει τις αξίες στα μέλη και στους φίλους του.

Ο Πρόεδρος του Club, Γιώργος Ξηραδάκης τονίζει: “Το φετινό μήνυμα είναι «Το έχουμε στο DNA μας (it’s in our DNA)» και που για εμάς συνδέεται με τρεις λέξεις: Dedication, Navigation, Acceleration, Αφοσίωση- Καθοδήγηση- Επιτάχυνση. Η κοινωνία μας είναι έτοιμη να μοιραστεί τις αξίες του αρχαιότερου κοινωνικού σωματείου της ελληνικής ναυτιλίας και κατά τη γνώμη μου, τις αναζητά. Αναμφισβήτητα έχουμε ανάγκη απόλυτης Αφοσίωσης στο στόχο μας, την ασφαλή Πλεύση και Καθοδήγηση προς αυτόν και την επιτάχυνση των ιδανικών μας. Γι αυτό είναι πολύ σημαντική η πρώτη μας εκδήλωση για το 2019, η Ημέρα των Μελών (Members’ Day) όπου θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν οι τρεις Ναύαρχοι που θα λάβουν τα Βραβεία Αριστείας (Awards of Excellence) του Propeller Club.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από τους Γιώργο Ξηραδάκη, Πρόεδρο, Δημήτρη Πατρίκιο, Αντιπρόεδρο Α’, Κώστα Κόντε, Αντιπρόεδρο Β’, Κώστα Κωνσταντίνου

Γενικό Γραμματέας, Δημήτρη Βασιλάκο, Ταμία και τα μέλη, Δημήτρη Δημητριάδη, Μιχάλη Δαλακούρα, Νίκο Μαρματσούρη, Δημήτρη Ματθαίου, Γιάννη Μπελούση, Κατερίνα Ποταμιάνου, Κώστα Ρόκκο, Χρήστο Τιμαγένη, Κωστή Φραγκούλη, Λάμπρο Χαχάλη, θα παραβρεθεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, την Τρίτη, 2 Απριλίου 2019 στις 18:30.