search icon

Ναυτιλία

Propeller Club Πειραιά: Ανέλαβε τη διοργάνωση του 96ου Παγκόσμιου Συνεδρίου του International Propeller Club των ΗΠΑ

Για δεύτερη φορά το Propeller Club Πειραιά διοργανώνει το Παγκόσμιου Συνεδρίου όλων των Propeller Club στην Ελλάδα

Την ανάληψη και διοργάνωση του 96ου Παγκόσμιου Συνεδρίου όλων των Propeller Club, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 20-22 Σεπτεμβρίου 2022 ανακοίνωσε το Propeller Club, Port of Piraeus.

Το φετινό Συνέδριο με τίτλο «Είμαστε μαζί για τη ναυτιλία, μαζί για το μέλλον- WE ARE TOGETHER / TOGETHER FOR SHIPPING / TOGETHER FOR THE FUTURE» είναι το πρώτο παγκόσμιο ναυτιλιακό συνέδριο με φυσική παρουσία που διοργανώνεται στην Ελλάδα μετά τη άρση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

«Αποτελεί δε μεγάλη τιμή για την Ελλάδα η ανάθεση αυτής της διοργάνωσης, που θα είναι η 2η για την χώρα μας, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 2007. Με αυτό το Συνέδριο η Ελλάδα μπαίνει με έναν ακόμη πολύ σημαντικό τρόπο στο επίκεντρο της παγκόσμια ναυτιλίας. Παίρνει δηλαδή τη θέση που δικαιωματικά της αξίζει» ανέφερε ο Πρόεδρος του Propeller Club Πειραιά Κωστής Φραγκούλης: «Θα είναι ένα Συνέδριο εθνικής και παγκόσμια σημασίας, γεμάτο από τα ιδεώδη της θάλασσας, της συνεργασίας, της εξέλιξης».

To εκτεταμένο, παγκόσμιο δίκτυο του Propeller Club που αποτελείται από 72 Club σε λιμάνια όλου του κόσμου θα δώσει το παρόν και θα θέσει τον τόνο και το περιεχόμενο σε αυτό το ενδιαφέρον τριήμερο αφιερωμένο στα νέα, τις εξελίξεις, τους προβληματισμούς και το μέλλον της ναυτιλίας.

Διαβάστε ακόμα:

Google: Τι απαντά για την αγωγή της Match Group

Πόσο θα ακριβύνουν τα στεγαστικά δάνεια όταν η ΕΚΤ αυξήσει τα επιτόκια (πίνακας)

Αγγελική Φράγκου: «Δεν υπάρχει κρυστάλλινη σφαίρα για να καταλάβουμε πώς θα εξελιχθεί η σημερινή παγκόσμια κατάσταση»

Exit mobile version